ЗОЛОТОПОТІЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Тернопільська область, Чортківський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

19 Листопада, 2023 р., 08:30
Щиро вітаємо вас з Днем працівників сільського господарства!
17 Листопада, 2023 р., 12:12
У Золотопотіцькій громаді відбулась робоча зустріч за участі представників Служби у справах дітей та працівників Золотопотіцької селищної ради і старшого дільничного інспектора Відділення поліції 2 м. Бучач ГУНП в Тернопільській області Андрія Романишина з питань запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі.
17 Листопада, 2023 р., 11:09
За інформацією Бучацького РЕМу, у середу, 22 листопада, з 9 до 16 год. у зв'язку з ремонтними роботами буде відсутнє електропостачання по вул. Зелена та Л. Українки ( в районі ковбасного цеху).
17 Листопада, 2023 р., 10:41
Формування та подання повідомлень про виплату коштів застрахованим особам
15 Листопада, 2023 р., 13:47
Ініціативу втілено у рамках проєкту «СМІЛИВІСТЬ В ДОЛОНЯХ - Посилення захисту внутрішньо переміщених дітей», що реалізує Західноукраїнський Консорціум Захисту Дітей, до складу якого входять Фонд Terre des hommes в Україні, Благодійний фонд «Посмішка ЮА» та Благодійний Фонд «Жовто-Блакитні Крила», за підтримки Гуманітарного фонду для України. Простір покликаний посилити захист і підтримку найбільш незахищених ВПО та дітей нашої громади. Педагоги Золотопотіцького ліцею Руслана Ярославівна Микитчак та Оксана Іванівна Прокіпчук пройшли відповідне навчання та вже проводять заняття за методологією Tdh "Рух. Ігри. Спорт". Щоб оглянути новостворений простір до Золотопотіцького ліцею завітали т.в.о. селищного голови Уляна Дем’янчук, начальниця відділу освіти, культури, молоді та спорту Валерія Максимович, керуючий справами Золотопотіцької селищної ради Андрій Крисюк та координаторка БФ "Посмішка ЮА" Ірина Чорна. У центрі розміщено ігрові та розвиткові зони, проводять майстер-класи, розвиваючі заняття, арт-терапію, індивідуальні та групові заняття з дітьми, тренінги і семінари тощо. Працює середовище для учнів ліцею та усіх охочих дітей Золотопотіцької громади з понеділка по п’ятницю з 13 до 16 год за адресою смт. Золотий Потік, вул. Зелена, 1-й поверх Золотопотіцького ліцею.
15 Листопада, 2023 р., 09:31
До 90-х роковин Голодомору 1932–1933 років Державне агентство України з питань мистецтв та мистецької освіти запускає онлайн-проєкт «Голодомор. Історії роду», у межах якого українці можуть поділитися сімейними історіями, пов'язаними з цією трагедією у соцмережах.
14 Листопада, 2023 р., 08:57
За інформацією Бучацького РЕМу, сьогодні з 9:00 до 17:00, у зв'язку з ремонтними роботами,  буде відсутнє електропостачання у Золотому Потоці по вул. Данила Галицького, Сонячна та Валова.
10 Листопада, 2023 р., 09:21
Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів підготувала інформаційні матеріали з метою підвищення обізнаності громадян щодо небезпечності сказу.
10 Листопада, 2023 р., 08:20
Відповідно до пункту 1 Положення про порядок призначення житлових субсидій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 жовтня 1995 року №848 «Про спрощення порядку надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива», житлова субсидія надається на такі послуги:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь