ЗОЛОТОПОТІЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Тернопільська область, Чортківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

19 Жовтня, 2023 р., 14:04
До вашої уваги перелік актуальних бізнес-можливостей, серед яких гранти, пільгові кредити, стажування, бізнес-інкубатори та державні програми підтримки.
18 Жовтня, 2023 р., 10:22
Я – колишній вчитель, отримую пенсію за вислугу років. Зараз влаштувалася в загальноосвітню школу на посаду асистента вчителя інклюзивного класу. Чи маю я право в період роботи на виплату пенсії?
17 Жовтня, 2023 р., 11:56
Графіки прямих телефонних «гарячих ліній» відділів обслуговування громадян (ВОГ) (сервісних центрів) (СЦ) Головного управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області
17 Жовтня, 2023 р., 08:36
Постановою Кабінету Міністрів України від 16 вересня 2022 року №1041 «Деякі питання надання житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу Пенсійним фондом України» внесено зміни до порядку виплати та призначення житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу.
22 Вересня, 2023 р., 09:35
21 вересня 2023 року з ініціативи представниць громадської організації «ТМЖК «Відродження нації» представники Золотопотіцької селищної ради взяли участь у робочій зустрічі в рамках реалізації проєкту «Забезпечення комплексного реагування у сфері захисту осіб, які постраждали від торгівлі людьми, експлуатації чи ґендерно-зумовленого насильства у воєнний час у Тернопільській області».  Мета зустрічі: покращення взаємодії, вивчення ситуації в громаді, ви проєкту «Забезпечення комплексного реагування у сфері захисту осіб, які постраждали від торгівлі людьми,явлення вразливих серед ВПО та мешканців громади для надання їм допомоги, підвищення рівня усвідомлення проблеми торгівлі людьми, експлуатації та ґендерно зумовленого насильства.  Проєкт впроваджується ТМЖК "Відродження нації" завдяки Представництву Міжнародної організації з міграції в Україні IOM Ukraine Агентству США з міжнародного розвитку USAID Ukraine - USAID Україна, Norwegian Ministry of Foreign Affairs Міністерству закордонних справ Норвегії. Допомагаючи іншим, зростаємо, наближаючи перемогу!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь