ЗОЛОТОПОТІЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Тернопільська область, Чортківський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

21 Квітня, 2023 р., 08:41
ДЕРЖАВНИЙ ЦЕНТР ЗАЙНЯТОСТІ
21 Квітня, 2023 р., 08:41
ДЕРЖАВНИЙ ЦЕНТР ЗАЙНЯТОСТІ
21 Квітня, 2023 р., 08:37
ДЕРЖАВНИЙ ЦЕНТР ЗАЙНЯТОСТІ
18 Квітня, 2023 р., 09:22
ДЕРЖАВНИЙ ЦЕНТР ЗАЙНЯТОСТІ
18 Квітня, 2023 р., 09:19
ДЕРЖАВНИЙ ЦЕНТР ЗАЙНЯТОСТІ
10 Квітня, 2023 р., 08:24
Міста Героїв. Тут народжується сміливість Рік тому ми виграли важливу битву за Північ. Чимало міст та населених пунктів стали справжнім щитом Києва. Мільйони людей – кожен і кожна так, як могли – показали окупанту, що Україна не покориться ворогу. В містах та селах дорослі і діти допомагали облаштовувати блокпости, плести маскувальні сітки та готували їжу для наших Сил оборони, допомагали Силам безпеки. Ми бачили, як і голіруч українці намагались зупинити техніку ворога. Мільйони таких прикладів опору забезпечили те, що українці у єдності вистояли і почали звільняли нашу землю. Кожен цивільний поруч з нашими військовими, прикордонниками, та іншими героями пліч-о-пліч визволяли свої домівки, свої міста та села від окупантів. Впродовж місяця, від початку березня 2022 року було звільнено понад 1000 населених пунктів. Саме тоді ми переламали хід війни. Це зробив кожен з нас, у наших містах героїв. Перемога на Півночі стала основою подальших успіхів Сил оборони на Харківщині та Півдні. Буча, Охтирка, Ірпінь, Гостомель, Тростянець, Чернігів, Мощун, Бородянка, Суми – символи нашої стійкості та героїзму. І далі ми маємо перемогти на сході, півдні України та в Криму і звільнити всі території нашої держави.
31 Березня, 2023 р., 11:45
Сільськогосподарська сфера Тернопільщини має потребу в працівниках Сільське господарство – одна з провідних галузей у Тернопільській області. Освоєння земель, вирощування зернових, бобових, овочевих, ягідних та інших сільськогосподарських культур, розвиток садівництва та фермерських господарств спричиняють сталий попит на працівників аграрної сфери. Загалом цьогоріч 12% вакансій, які подали роботодавці у службу зайнятості області, пропонувались у сільському, лісовому та рибному господарствах. Починається сезон сільськогосподарських робіт, отож на 30 березня 2023 року с/г товариства області шукають працівників на 116 вільних робочих місць. Їм потрібні: трактористи (9 вакансій) та трактористи-машиністи с/г виробництва (6), агрономи (6), а також плодоовочівники та овочівники, оператори свинарських комплексів і механізованих ферм, птахівники, грибоводи, підсобні робітники та ін. Залежно від обов’язків та кваліфікації своїм працівникам роботодавці готові платити до 20 тис. грн. Якщо у Вас немає відповідної освіти, за спрямуванням служби зайнятості згадані професії можна здобути в Борщівському агротехнічному коледжі, Заліщицькому фаховому коледжі ім. Є Храпливого НУБіП України, Чортківському ВПУ, у центрах професійно- технічної освіти державної служби зайнятості та ін. Навчання 3,5-5 місяців. Після його завершення слухачі отримують свідоцтво про присвоєння робітничої професії. Якщо Ви маєте бажання працювати у сфері сільського господарства і Вас зацікавили вказані вакансії та можливості профнавчання, за більш детальною інформацією зверніться у Бучацьке управління Чортківської філії Тернопільського обласного центру зайнятості, в Telegram: @DCZ19_Ternopil (https://t.me/DCZ19_Ternopil), на «гарячі» телефонні лінії Тернопільського обласного центру зайнятості 0635765756, (0352) 235195, з питань профнавчання – (0352) 525557. Зауважимо, що подати або знайти вакансію можна через сервіси: "Робота зараз. Державна служба зайнятості". Чат-бот: @DCZWorkNowBbot  або https://t.me/DCZWorkNowBbot Канал: @DCZWorkNow або https://t.me/worknowdcz . "Робота на Тернопільщині" Чат-бот: @work_Ternopil_bot або https://t.me/work_Ternopil_bot Канал: @work_in_Ternopil_region або https://t.me/work_in_Ternopil_region Єдиний портал вакансій (https://jobportal.dcz.gov.ua/) Національний Кадровий Резерв (https://ukrnkr.in.ua/) Роботодавці можуть подати вакансію через Google-форму: http://surl.li/bzqvd Шукаєте роботу? Заповніть анкету-резюме можна за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/12c4BSF0DPhGMTLFdRN_-yZDAmhkycGj4o069vvUx8yk/edit    Відділ організаційно-інформаційної роботи Тернопільського обласного центру зайнятості (тел. 23-49-77)
27 Березня, 2023 р., 13:07
Міста Героїв. Тут народжується сміливість Рік тому ми виграли важливу битву за Північ. Чимало міст та населених пунктів стали справжнім щитом Києва. Мільйони людей – кожен і кожна так, як могли – показали окупанту, що Україна не покориться ворогу. В містах та селах дорослі і діти допомагали облаштовувати блокпости, плести маскувальні сітки та готували їжу для наших Сил оборони, допомагали Силам безпеки. Ми бачили, як і голіруч українці намагались зупинити техніку ворога. Мільйони таких прикладів опору забезпечили те, що українці у єдності вистояли і почали звільняли нашу землю. Кожен цивільний поруч з нашими військовими, прикордонниками, та іншими героями пліч-о-пліч визволяли свої домівки, свої міста та села від окупантів. Впродовж місяця, від початку березня 2022 року було звільнено понад 1000 населених пунктів. Саме тоді ми переламали хід війни. Це зробив кожен з нас, у наших містах героїв. Перемога на Півночі стала основою подальших успіхів Сил оборони на Харківщині та Півдні. Буча, Охтирка, Ірпінь, Гостомель, Тростянець, Чернігів, Мощун, Бородянка, Суми – символи нашої стійкості та героїзму. І далі ми маємо перемогти на сході, півдні України та в Криму і звільнити всі території нашої держави. ФОТО: https://fex.net/uk/s/z3yesr7
27 Березня, 2023 р., 10:06
Понад 120 робочих місць вже створено на Тернопільщині завдяки мікрогрантам У Тернопільській області зараз реалізується 149 успішних проєктів учасників програми єРобота, зокрема з отримання мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу. Кожен з них отримав чи отримає грантову допомогу від 75 до 250 тис. грн на загальну суму майже 36 млн грн. Втілення цих проєктів дасть змогу створити понад 370 нових робочих місць. З моменту старту програми у липні 2022 року 31 фізична особа відкрила власну справу; 101 діючий підприємець та 18 юридичних осіб – розширюють свій бізнес. Найбільш поширені види діяльності – переробна промисловість, торгівля, надання послуг у сферах освіти, краси, відпочинку, харчування, комп'ютерного програмування. Також учасники програми будуть пекти хліб та хлібобулочну продукцію, виготовляти вироби з дерева та текстилю; армійські спальні мішки, напівфабрикати та дегідровану їжу для потреб ЗСУ, м’ясні вироби тощо. Завдяки мікрогрантам функціонуватимуть ресторани традиційної української, японської, італійської кухонь, екоферма, будинок для людей похилого віку, вокальна студія, кулінарна школа. Переможці програми 2022 року уже активно реалізовують свої бізнес-ідеї та прийняли на роботу понад 120 краян, які були у пошуку роботи. Майже 1 млн грн грантових коштів повернуто у вигляді обов’язкових податків та зборів. Додаткову інформацію можна отримати у Тернопільському обласному центрі зайнятості за телефонами: (0352) 23-49-82, (0352) 23-51-95, а також на каналі онлайн- підтримки в Telegram: @DCZ19_Ternopil (https://t.me/DCZ19_Ternopil).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь