ЗОЛОТОПОТІЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Тернопільська область, Чортківський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

24 Жовтня, 2023 р., 11:35
За січень-вересень 2023 року в Тернопільському обласному центром зайнятості було видано, продовжено термін дії чи внесено зміни до 27 дозволів на застосування праці іноземних громадян та осіб без громадянства. Найбільше дозволів на працевлаштування в Україні отримали громадяни Туреччини, Вірменії, США та Польщі.
19 Жовтня, 2023 р., 16:27
19 жовтня в приміщенні Бучацького управління відбувся воркшоп для осіб з числа безробітних на тему "Переваги та етапи кар'єрного планування" із делегуючими заходу Наталією Гіль - кар’єрною радницею Благодійної організації Благодійного Фонду  “ ПОСМІШКА“ та тренера  Марії Вербицької.
19 Жовтня, 2023 р., 14:04
До вашої уваги перелік актуальних бізнес-можливостей, серед яких гранти, пільгові кредити, стажування, бізнес-інкубатори та державні програми підтримки.
18 Жовтня, 2023 р., 10:22
Я – колишній вчитель, отримую пенсію за вислугу років. Зараз влаштувалася в загальноосвітню школу на посаду асистента вчителя інклюзивного класу. Чи маю я право в період роботи на виплату пенсії?
17 Жовтня, 2023 р., 11:56
Графіки прямих телефонних «гарячих ліній» відділів обслуговування громадян (ВОГ) (сервісних центрів) (СЦ) Головного управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області
17 Жовтня, 2023 р., 08:36
Постановою Кабінету Міністрів України від 16 вересня 2022 року №1041 «Деякі питання надання житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу Пенсійним фондом України» внесено зміни до порядку виплати та призначення житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь