ЗОЛОТОПОТІЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Тернопільська область, Чортківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

22 Серпня, 2022 р., 13:49
Українці щодня отримують поранення на робочих місцях внаслідок бойових дій
16 Серпня, 2022 р., 15:33
75 молодих людей шукають роботу на Бучаччині, майже половина з
16 Серпня, 2022 р., 15:32
Робота є! На Тернопільщині потрібні будівельники
15 Серпня, 2022 р., 12:11
На Тернопільщині є вакансії на некваліфіковану роботу
18 Липня, 2022 р., 08:55
З 1 травня 2022 року клієнтами Газопостачальної компанії «Нафтогаз України» стали ще 8,8 млн українських домогосподарств, які раніше обслуговувались іншими газопостачальними компаніями. Це відбулося на виконання наказів Міністерства енергетики України №198 та №216  від 08.06.2022 р. Рішення було вимушеним, а тому несподіваним для більшості споживачів. Як результат, у нових клієнтів виникає багато запитань щодо умов переходу, способів оплати тощо. Щоб полегшити перехід жителям вашої громади до державного постачальника, просимо вас поширити інформацію з відповідями на найбільш поширені запитання на інформаційних ресурсах вашої громади (сайт, спільні групи, соцмережі). Проект тексту для поширення є в додатку до цього листа. Всю необхідну інформацію також можна перевірити на офіційному сайті компанії:         * Як отримати та сплатити рахунок за газ новим клієнтам Нафтогазу: https://gas.ua/uk/home/news/oplata-rakhunkiv-new-clients [1]         * Як повернути переплату від попереднього постачальника: https://gas.ua/uk/home/news/yak-povernuty-pereplatu [2]         * Як дізнатися номер свого особового рахунку в ГК «Нафтогаз України» на сайті компанії: https://gas.ua/uk/home/find-account [3]         * Як отримати необхідні послуги в партнерській мережі Нафтогазу: https://gas.ua/uk/home/news/otrimuyte-neobkhidni-poslugi-v-partnerskiy-merezhi-naftogazu [4]         * Як зареєструватися в особистому кабінеті на my.gas.ua (відеоінструкція): https://www.youtube.com/watch?v=olIG6h0EwOU [5] Заздалегідь дякуємо за вашу допомогу. Сподіваємось, що завдяки вашій підтримці процес переходу до нового постачальника газу для мешканців вашої громади буде простішим та зрозумілішим. ЯКЩО У ВАС ВИНИКНУТЬ ДОДАТКОВІ ПИТАННЯ, БУДЬ ЛАСКА, ЗВЕРТАЙТЕСЬ НА СКРИНЬКУ CLIENT@?GAS.UA, АБО Ж ЗА ТЕЛЕФОНАМИ: +38 066 300 2 888 +38 098 300 2 888 +38 093 300 2 888 З повагою, Департамент з інтегрованих комунікацій НАК “Нафтогаз України”.
12 Липня, 2022 р., 10:26
Мінцифра зібрала підбірку держпослуг, без яких керування транспортом було б неможливе. Перевезення вантажу та отримання на нього дозволу, отримання посвідчення водія або реєстрацію (перереєстрацію) транспортних засобів… На Гіді є все, хай там що ви не планували. Для авто
29 Червня, 2022 р., 14:50
Понад 3 млн українців відвідали Гід з державних послуг. Цієї цифри Гід досяг менше ніж за рік. Щодня команда Мінцифри доповнює та оновлює Гід у режимі реального часу для того, щоб взаємодія держави та громадян була комфортнішою і простішою.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь