ЗОЛОТОПОТІЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Тернопільська область, Чортківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

16 Серпня, 2021 р., 09:32
Кабінет Міністрів України на своєму засіданні 11.08.2021 врегулював можливість призначення і проведення Фондом соціального страхування України одноразових страхових виплат за кошти державного бюджету медичним працівникам, яким було встановлено групу інвалідності внаслідок гострого професійного захворювання на COVID-19 поза межами календарного року, у якому відбулось інфікування.
13 Серпня, 2021 р., 09:18
Сусіди зверху залили водою, хто відповідатиме?
13 Серпня, 2021 р., 09:15
Придбали легковий автомобіль, що підлягає першій реєстрації в Україні територіальними органами МВС України - не забудьте сплатити пенсійний збір.      Спершу визначимося, хто є платниками збору на обов'язкове державне пенсійне страхування при купівлі автомобіля. Законом України «Про збір на обов’язкове державне пенсійне страхування», а саме п. 7 ст. 1 передбачено, що  платниками пенсійного збору є підприємства, установи та організації незалежно від форми власності, також фізичні особи, які набувають право власності на легкові автомобілі, що підлягають першій державній реєстрації в Україні.
11 Серпня, 2021 р., 14:09
За підсумками І півріччя 2021 року Фонд соціального страхування України здійснив фінансування виплат для 5 тисяч потерпілих на виробництві для забезпечення їх спеціальним медичним доглядом, постійним стороннім доглядом або побутовим обслуговуванням.
11 Серпня, 2021 р., 14:01
   У разі потреби знаходитись поруч із хворим членом родини у лікарні або вдома, Фонд соціального страхування України компенсує застрахованим особам втрачений заробіток за весь час догляду. Найбільша кількість відповідних листків непрацездатності видається у разі хвороби дитини працюючих батьків.
06 Серпня, 2021 р., 08:20
Упродовж січня–червня 2021 року Фондом соціального страхування України зареєстровано 1 470 професійних захворювань, на які складено акти за формою П-4. Це на 75,2% більше, ніж за той же період 2020 року.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь