ЗОЛОТОПОТІЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Тернопільська область, Чортківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

23 Лютого, 2023 р., 09:47
22 лютого 2023 року керівництво Бучацького управління Чортківської філії провело зустріч у Трибухівській громаді для вимушено переміщених осіб. Олександра Откидач ( начальник управління) ознайомила присутніх із основними послугами державної служби зайнятості, сучасними підходами щодо їх отримання, а саме: - Послуги з пошуку постійної або тимчасової роботи - Профорієнтаційні послуги - Програмою отримання мікрогрантів “єРобота” - Послуги з професійного навчання - Інформаційні ресурси Державної служби зайнятості - Послуги з професійного навчання. Особивий акцент начальник управління зробила на можливості одноразового отримання ваучера для підтримання конкурентоспроможності на ринку праці. Любов Мерв’як (заступник начальника управління- начальник відділу кар'єрного консультування) ознайомила присутніх зі змінами в законодавстві про зайнятість на час дії військового стану, особливостями пошуку роботи, реєстрації осіб даної категорії. Надала інформацію щодо актуальних на сьогодні вакансій на ринку праці громади. Також доповнила Олександру Откидач, відмітивши, що кожен бажаючий отримати вичерпну інформацію щодо вакансій, може скористатися ФБ- сторінкою, сервісом “ Єдиний портал вакансій ”, а також офіційним сайтом Державної служби зайнятості.
17 Лютого, 2023 р., 09:42
 «Гвардія наступу» - це професійні штурмові бригади МВС. Команди бійців-патріотів, які прагнуть винищити ворога та звільнити окуповані землі України.
14 Лютого, 2023 р., 15:26
Робота є! На Тернопільщині потрібні водії різних категорій Роботодавці Тернопільщини мають майже півсотні актуальних вакансій у сфері транспорту. Найбільше у вантажному автомобільному та залізничному транспорті, а також у пасажирському наземному транспорті міського та приміського сполучення. Їм потрібні водії легкових і вантажних автомобілів, тролейбусів, навантажувачів та ін. із правами категорій «В», «С», «E», «Т», «Д». Водіям автотранспортних засобів найвищу зарплату пропонує ПРАТ «Тернопільський молокозавод» - 30 тис. грн. 20 тис. грн на місяць платитимуть водіям тролейбуса. 10 тис. грн зможуть заробити водії навантажувача. Якщо у Вас немає відповідної кваліфікації, за спрямуванням служби зайнятості професію водія автотранспортних засобів категорій «В» та «С1» можна здобути у Тернопільському фаховому коледжі ТНТУ ім. І. Пулюя, водія навантажувача - у Тернопільському обласному НКЦ, водія тролейбуса - в КП "Тернопільелектротранс". Фінансування витрат на навчання, проживання, медичний огляд та проїзд безробітних здійснюється за рахунок Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття. За власні кошти професію водія автотранспортних засобів категорій «С» та «С1» можна здобути в Борщівському агротехнічному фаховому коледжі, Гусятинському та Зборівському фахових коледжах ТНТУ ім. І.Пулюя; водія категорії «Д» – в автошколі «Міськавтотранс». Навчання 1,5-5 місяців. Зауважимо, що подати або знайти вакансію можна через сервіси: "Робота зараз. Державна служба зайнятості". Чат-бот: @DCZWorkNowBbot  або https://t.me/DCZWorkNowBbot Канал: @DCZWorkNow або https://t.me/worknowdcz . "Робота на Тернопільщині" Чат-бот: @work_Ternopil_bot або https://t.me/work_Ternopil_bot Канал: @work_in_Ternopil_region або https://t.me/work_in_Ternopil_region Єдиний портал вакансій (https://jobportal.dcz.gov.ua/) Національний Кадровий Резерв (https://ukrnkr.in.ua/) Роботодавці можуть подати вакансію через Google-форму: http://surl.li/bzqvd Шукаєте роботу? Заповніть анкету-резюме можна за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/12c4BSF0DPhGMTLFdRN_-yZDAmhkycGj4o069vvUx8yk/edit    За більш детальною інформацією зверніться у місцевий підрозділ Тернопільського обласного центру зайнятості або в Telegram: @DCZ19_Ternopil (https://t.me/DCZ19_Ternopil) чи https://web.telegram.org/z/#5134509646. Відділ організаційно-інформаційної роботи Тернопільського обласного центру зайнятості (тел. 23-49-77)
06 Лютого, 2023 р., 15:25
#Робота є! На Тернопільщині лікарям пропонують зарплату до 22,5 тис. грн Лікарі та медичний персонал завжди потрібні як у системі державної медицини, так і в приватних клініках, особливо у теперішній час. На 01.02.2023 роботодавці, які працюють у сфері охорони здоров’я та наданні соціальної допомоги Тернопільщини, мають 92 вакансії. Найвища зарплата – 22,5 тис. грн - у лікарів-психіатрів, 19-20 тис. грн – у лікарів: дерматовенеролога, ортопеда-травматолога, невропатолога, невролога дитячого, отоларинголога, медицини невідкладних станів, функціональної діагностики, лаборанта, фізіотерапевта, ендоскопістів, невропатологів, рентгенологів, педіатрів, хірургів, анестезіологів, інфекціоністів. 16-18 тис. грн на місяць роботодавці готові платити лікарям: онкологу, кардіологу, фізичної та реабілітаційної медицини, серцево-судинним хірургам, офтальмологам. У сфері медицини Тернопільської області також потрібні лікарі: терапевти, акушери- гінекологи, УЗД, уролог, загальної практики - сімейні лікарі. Є робота для медсестер (медбратів), фельдшерів невідкладних станів, масажистів, медичного директора, ерготерапевтів. Якщо у Вас немає відповідної освіти, за спрямуванням служби зайнятості професію молодшої медсестри з догляду за хворими можна здобути в Заліщицькому ВПУ та в Івано- Франківському, Рівненському центрах професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. Термін навчання 3 місяці. Фінансування витрат на навчання, проживання, медичний огляд та проїзд безробітних здійснюється за рахунок Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття. Також деякі категорії громадян можуть отримати безкоштовний ваучер для проходження професійного навчання за спеціальностями «Медицина», «Медична психологія», «Медсестринство». Зауважимо, що подати або знайти вакансію можна через сервіси: "Робота зараз. Державна служба зайнятості". Чат-бот: @DCZWorkNowBbot  або https://t.me/DCZWorkNowBbot Канал: @DCZWorkNow або https://t.me/worknowdcz . "Робота на Тернопільщині" Чат-бот: @work_Ternopil_bot або https://t.me/work_Ternopil_bot Канал: @work_in_Ternopil_region або https://t.me/work_in_Ternopil_region Єдиний портал вакансій (https://jobportal.dcz.gov.ua/) Національний Кадровий Резерв (https://ukrnkr.in.ua/) Роботодавці можуть подати вакансію через Google-форму: http://surl.li/bzqvd Шукаєте роботу? Заповніть анкету-резюме можна за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/12c4BSF0DPhGMTLFdRN_-yZDAmhkycGj4o069vvUx8yk/edit    За більш детальною інформацією зверніться у місцевий підрозділ Тернопільського обласного центру зайнятості або в Telegram: @DCZ19_Ternopil (https://t.me/DCZ19_Ternopil) чи https://web.telegram.org/z/#5134509646.
20 Січня, 2023 р., 17:00
428 тис. грн компенсацій отримали роботодавці за працевлаштування
19 Січня, 2023 р., 17:01
       Сьогодні Бучацька молодь мала змогу поспілкуватись із представниками військового комісаріату про набір громадян на військову службу за контрактом у Збройні Сили України-          начальником відділення рекрутингу та комплектування 3 відділу Чортківського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки майором Олександром Балакаєвим та сержантом Наталією Борщук.
04 Січня, 2023 р., 10:06
До обласної військової адміністрації звернувся голова громадської організації ,,Молодіжна організація ,,Молоде покоління” Денис Ніконов з листом від 26.12.2022 No 106/12-22/2 щодо поширення інформації про проведення Всеукраїнського конкурсу творчих проєктів ,,Код Нації. Українська Сніжниця”. У період оголошеного воєнного стану, враховуючи звернення заявників та відсутність сприятливих умов для повноцінного функціонування позашкільних, освітніх закладів, закладів культури та по роботі з молоддю, організатори конкурсу ухвалили рішення про продовження терміну подання заявок у рамках конкурсу. З метою максимальної поінформованості щодо проведення зазначеного у листі конкурсу просимо розмістити відповідне оголошення на офіційних ресурсах територіальних громад. Повідомляємо, що необхідна інформація та матеріали для поширення містяться на веб сайті конкурсу за посиланням: https://contest.kod-natsii.com/.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь