ЗОЛОТОПОТІЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Тернопільська область, Чортківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

08 Грудня, 2022 р., 09:59
На Бучаччині допомогли знайти роботу 19 особам з інвалідністю Третього грудня - Міжнародний день осіб з інвалідністю. У Бучацькій районній філії Тернопільського обласного центру зайнятості таким особам сприяють у підборі підходящої роботи відповідно до їх професійних навичок і знань, рекомендацій медико-соціальної експертної комісії та індивідуальної програми реабілітації, побажань людини; організовують професійну підготовку, перепідготовку та підвищення кваліфікації; залучають до посильної тимчасової зайнятості, навчають техніці пошуку роботи та самопрезентації. Протягом січня-листопада 2022 року послугами районної філії скористались 67 осіб з інвалідністю, з них 65 - мали статус безробітного; 19 – працевлаштовані; 9 - проходили професійне навчання; 1 особа - брала участь у роботах тимчасового характеру. Для 12 безробітних згаданої категорії продовжується пошук підходящої роботи. На 1 грудня 2022 року для осіб з інвалідністю актуальними є такі вакансії: робітник з догляду за тваринами, водій автотранспортних засобів, сторож, пекар. Якщо Ви шукаєте роботу - заповніть анкету-резюме: https://docs.google.com/forms/d/12c4BSF0DPhGMTLFdRN_-yZDAmhkycGj4o069vvUx8yk/edit    За більш детальною інформацією зверніться у Бучацьку районну філію Тернопільського ОЦЗ або в Telegram: @DCZ19_Ternopil ( https://t.me/DCZ19_Ternopil ) чи https://web.telegram.org/z/#5134509646 . Бучацька районна філія Тернопільського обласного центру зайнятості
11 Листопада, 2022 р., 08:29
Сьогодні  актуальним є питання набору громадян на військову службу за контрактом у Збройні Сили України.  Саме з ціюю метою 10.11.2022 року в приміщенні Бучацької районної філії відбувся семінар з орієнтації на службу в Збройних Силах України для безробітних, які перебувають на обліку.
02 Листопада, 2022 р., 15:47
На Тернопільщині є вакансії з наданням житла. Потрібні слюсарі, водій, тракторист, реєстратор, бухгалтер, фахівець у галузі містобудування Автотранспортне підприємство м. Тернополя запрошує на роботу водія автотранспортних засобів та слюсарів з ремонту колісних транспортних засобів. Працівників забезпечують спеціальним одягом, взуттям та засобами індивідуального захисту, надають можливість безкоштовного проживання. Вимоги до водія: обов'язкова наявність водійських прав категорії СЕ. Робота передбачає перевезення вантажів на машинах MAN TGA; ТАТРА; Mersedes Benz 580, догляд за технічним станом автомобіля. Зарплата 8000 грн. Слюсарі з ремонту колісних транспортних засобів будуть здійснювати догляд за технічним станом автомобілів. Зарплата 7124 грн. Одне з агропідприємств шукає на сезонну роботу (до грудня) тракториста-машиніста сільськогосподарського виробництва. Вимога - наявність посвідчення тракториста (кат. А1,А2). Він буде працювати на комбайні Lexion 750 TT Claаs, збирати гречку, сою, кукурудзу у Тернопільській та Закарпатській областях, проводити поточний ремонт. Роботодавець забезпечує харчуванням та житлом. Зарплата 10 000 грн. Мельнице-Подільська селищна рада (Чортківський р-н) також пропонує вакансії з наданням житла (гуртожитку): реєстратора, бухгалтера та спеціаліста державної служби (в галузі архітектури та містобудування). Цим фахівцям роботодавець платитиме зарплату 6700 грн на місяць. Реєстратор відділу з питань надання адміністративних послуг та реєстрації повинен знати чинне законодавство України, володіти навичками роботи з комп’ютерною технікою, мати дозвіл для вчинення реєстраційних дій. У посадові обов’язки бухгалтера входить ведення бухгалтерського та податкового обліку. Спеціаліст державної служби буде забезпечувати реалізацію державної політики у сфері будування та архітектури, брати участь в організації і реалізації виконання державних та районних програм у сфері планування та забудови, розробляти і затверджувати відповідну документацію. За довідками зверніться у Тернопільський обласний центр зайнятості: (0352) 23-49-82, відділ організації надання послуг роботодавцям; (0352) 22-02- 01, відділ організації рекрутингу та партнерства у сфері зайнятості.
01 Листопада, 2022 р., 15:47
Топ 10 вакансій та зарплат на ринку праці Тернопільщини На початок листопада 2022 року більшість вакансій, якими оперувала служба зайнятості Тернопільської області, були у переробній промисловості, освіті, торгівлі, охороні здоров'я, транспорті, складському господарстві, поштовій та кур'єрській діяльності. З них – 8,2% із заробітною платою вищою від середньої по області. Так, зарплату у 20 тис. грн пропонують лікарям різних спеціалізацій, водіям тролейбуса та начальникам (завідувачам) підрозділів; 18 тис. грн - начальникам дільниці. По 15 тис. грн роботодавці готові платити керуючому відділенням банку, головному інженеру, медичному директору, лікарям-лаборантам; 13 тис. грн – завлабораторії; по 12,5 тис. грн – менеджерам з постачання, інженерам- конструкторам. У десятку найбільше потрібних роботодавцям Тернопільщини працівників увійшли оператори котельні та машиністи (кочегари) котельної, слюсарі, водії, вчителі, кухарі, швачки, продавці, електромонтери, бухгалтери; постійно є робота для лікарів різних спеціалізацій та медсестер. Зауважимо, що подати або знайти вакансію можна через сервіси: "Робота зараз. Державна служба зайнятості". Чат-бот: @DCZWorkNowBbot  або https://t.me/DCZWorkNowBbot Канал: @DCZWorkNow або https://t.me/worknowdcz . "Робота на Тернопільщині" Чат-бот: @work_Ternopil_bot або https://t.me/work_Ternopil_bot Канал: @work_in_Ternopil_region або https://t.me/work_in_Ternopil_region Єдиний портал вакансій Роботодавці можуть подати вакансію через Google-форму: http://surl.li/bzqvd Шукаєте роботу? Заповніть анкету-резюме можна за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/12c4BSF0DPhGMTLFdRN_-yZDAmhkycGj4o069vvUx8yk/edit     За більш детальною інформацією зверніться у місцевий підрозділ служби зайнятості Тернопільщини або в Telegram: @DCZ19_Ternopil ( https://t.me/DCZ19_Ternopil ) чи https://web.telegram.org/z/#5134509646 .
27 Жовтня, 2022 р., 15:18
        27 жовтня 2022 року в приміщенні Бучацької районної філії проведено чергове засідання жіночого клубу ” Чарівниця “.
27 Жовтня, 2022 р., 10:17
59 жителів Тернопільщини отримають 13,6 млн грн грантової допомоги на
30 Вересня, 2022 р., 14:10
Топ 10 вакансій та зарплат на ринку праці Тернопільщини На кінець вересня 2022 року більшість вакансій, якими оперувала служба зайнятості Тернопільської області, були у переробній промисловості, освіті, торгівлі, охороні здоров'я, транспорті, складському господарстві, поштовій та кур'єрській діяльності. З них - 10% із заробітною платою вищою від середньої по області. Про це повідомив директор Тернопільського обласного центру зайнятості Василь Олещук. Так, зарплату у 20 тис. грн пропонують лікарям різних спеціалізацій та водіям тролейбуса; 18 тис. грн - начальникам дільниці. По 15 тис. грн роботодавці готові платити керуючим відділеннями банків, інженерам з метрології, медичному директору та інженерам-енергетикам; до 13 тис. грн – завлабораторії; по 12,5 тис. грн – менеджерам, інженерам-конструкторам та інженерам-технологам. У десятку найбільше потрібних роботодавцям Тернопільщини працівників увійшли водії, продавці, кухарі, швачки, бухгалтери, слюсарі, електромонтери; постійною є потреба у лікарях різних спеціалізацій та медсестрах. Зауважимо, що подати або знайти вакансію можна через сервіси: "Робота зараз. Державна служба зайнятості". Чат-бот: @DCZWorkNowBbot  або https://t.me/DCZWorkNowBbot Канал: @DCZWorkNow або https://t.me/worknowdcz . "Робота на Тернопільщині" Чат-бот: @work_Ternopil_bot або https://t.me/work_Ternopil_bot Канал: @work_in_Ternopil_region або https://t.me/work_in_Ternopil_region Роботодавці також можуть подати вакансію через Google-форму: http://surl.li/bzqvd ; через електронний кабінет роботодавця на сайті Державної служби зайнятості https://www.dcz.gov.ua/cabinet , звіт 3-ПН про потребу в кадрах. Шукачі роботи можуть заповнити анкету-резюме за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/12c4BSF0DPhGMTLFdRN_-yZDAmhkycGj4o069vvUx8yk/edit За більш детальною інформацією зверніться у місцевий підрозділ служби зайнятості Тернопільщини або в Telegram: @DCZ19_Ternopil ( https://t.me/DCZ19_Ternopil ) чи https://web.telegram.org/z/#5134509646
29 Вересня, 2022 р., 08:52
        Незважаючи на постійну боротьбу жінок за власні права та рівні можливості з чоловіками,  залишаються сфери життєдіяльності в яких, перш за все через фізіологічні особливості жінки вони мають перевагу. Зокрема, це стосується і  сфери трудової діяльності.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь