ЗОЛОТОПОТІЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Тернопільська область, Чортківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про внесення змін в попереднє рішення про надання Золотопотіцькій територіальній громаді дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 1,0 га, яка розташована у смт. Золотий Потік по вул. Данила Гал

Дата: 18.12.2023 09:49
Кількість переглядів: 49

 

 

УКРАЇНА

ЗОЛОТОПОТІЦЬКА  СЕЛИЩНА  РАДА

ЧОРТКІВСЬКОГО РАЙОНУ  ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

32 сесія

Рішення

19 грудня 202року                                                                                  смт. Золотий Потік

 

Про внесення змін в попереднє рішення про  надання   Золотопотіцькій територіальній громаді  дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 1,0 га, яка розташована у смт. Золотий Потік  по вул. Данила Галицького  для розміщення парку

 

 

Розглянувши клопотання т.в.о. селищного голови Уляни Дем’янчук ( беручи до уваги робочий проект по благоустрою території з влаштування скверу по вул. Данила Галицького в смт. Золотий Потік, Чортківського району, Тернопільської області) про внесення змін в попереднє рішення про  надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у комунальну власність для  розміщення   парку орієнтовною  площею  1,0 га   за рахунок земель комунальної     власності,  розташованої за адресою: смт. Золотий Потік, вул.  Д. Галицького, в адміністративних межах Золотопотіцької селищної ради Чортківського району, Тернопільської  області,  відповідно до пункту 34 частини 1 статті 26, пункту 3 частини 4 статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статей 12, 92, 122 та 123 Земельного кодексу України, статті 8 Закону України «Про землеустрій»,  

 

ВИРІШИЛА:

      1. Внести зміни в рішення №1173 від 12 жовтня 2021року, 8-го скликання, 14 сесії. І пленарного засідання Золотопотіцької селищної ради і викласти в такій редакції:

 Надати дозвіл Золотопотіцькій територіальній громаді  в особі Золотопотіцької селищної ради Чортківського району, Тернопільської  області  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у комунальну власність для влаштування скверу - 18.00 Землі загального користування (землі будь-якої категорії, які використовуються як майдани, вулиці, проїзди, шляхи, громадські пасовища, сіножаті, набережні, пляжі, парки, зелені зони, сквери, бульвари, водні об'єкти загального користування, а також інші землі, якщо рішенням відповідного органу державної влади чи місцевого самоврядування їх віднесено до земель загального користування) орієнтовною  площею  1,0 га    за рахунок земель комунальної власності, розташованої за адресою:  смт. Золотий Потік, вул. Данила Галицького в адміністративних межах Золотопотіцької селищної ради Чортківського району, Тернопільської  області.

      2.  Селищному голові    укласти договір на  розроблення проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки із особою, яка має відповідний дозвіл (ліцензію) на виконання цих робіт.

      3. Фінансово-бухгалтерському відділу фінансування робіт щодо розроблення проектної документації здійснити за рахунок коштів місцевого бюджету. 

      4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин та земельного кадастру , планування території, будівництва, архітектури, охорони памяток, історичного середовища та благоустрою.

   

Т.в.о. селищного голови                                            Уляна ДЕМЯНЧУК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь