ЗОЛОТОПОТІЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Тернопільська область, Чортківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про затвердження Програми безоплатного та пільгового відпуску лікарських засобів за рецептами лікарів у разі амбулаторного лікування окремих груп населення та за певними категоріями захворювань на території Золотопотіцької територіальної громади на

Дата: 24.10.2023 09:00
Кількість переглядів: 82

Фото без опису

УКРАЇНА

 

ЗОЛОТОПОТІЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

 

 

 

________30_ сесія VIII скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

        жовтня 2023 року                смт.Золотий Потік                № _______

 

Про затвердження Програми  безоплатного та пільгового відпуску лікарських засобів за рецептами лікарів у разі амбулаторного лікування окремих груп населення та за певними категоріями захворювань на території Золотопотіцької територіальної громади на 2024-2025 р.

 

На виконання Законів України «Основи законодавства України про охорону здоров’я», «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», «Про основи соціальної захищеності інвалідів в Україні», «Про донорство крові та її компонентів», «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 17.08.1998 №1303  «Про впорядкування безоплатного та пільгового відпуску лікарських засобів за рецептами лікарів у разі амбулаторного лікування окремих груп населення та за певними категоріями захворювань», Золотопотіцька селищна рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Затвердити Програму безоплатного та пільгового відпуску лікарських засобів за рецептами лікарів у разі амбулаторного лікування окремих груп населення та за певними категоріями захворювань на території Золотопотіцької територіальної  громади на 2024-2025 р. (додається).
  2. Управлінню фінансів Золотопотіцької селищної ради передбачити в бюджеті Золотопотіцької селищної ради на 2024-2025 р.р. кошти на реалізацію заходів Програми, виходячи з реальних фінансових можливостей бюджету та його пріоритетів.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань освіти, культури, туризму, молоді, фізкультури і спорту, охорони здоров’я та соціального захисту населення, а також постійну комісією з питань фінансів, бюджету, планування соціально- економічного розвитку Золотопотіцької селищної ради.

Т.в.о. селищного голови                                                    Уляна ДЕМ’ЯНЧУК

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь