ЗОЛОТОПОТІЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Тернопільська область, Чортківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про відкриття інклюзивних класів у Соколівській ЗОШ І-ІІІ ступенів  та внесення змін до штатного розпису  Соколівської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Дата: 01.09.2022 11:07
Кількість переглядів: 83

 

 

УКРАЇНА

ЗОЛОТОПОТІЦЬКА  СЕЛИЩНА  РАДА

ЧОРТКІВСЬКОГО РАЙОНУ  ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

22 сесія

                                                          Рішення №_____

08 вересня 2022 року                                                                    смт. Золотий Потік  

 

Про відкриття інклюзивних класів у

Соколівській ЗОШ І-ІІІ ступенів

 та внесення змін до штатного розпису

 Соколівської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

 

   Відповідно до статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законів України «Про освіту», «Про повну загальну середню освіту»,  Постанови Кабінету Міністрів  України «Про затвердження Порядку організації інклюзивного навчання у загальноосвітніх навчальних закладах» від 15.08.20211 року № 872 із змінами і доповненнями, внесеними постановою Кабінету Міністрів України від 9 серпня 2017 року № 588, наказу Міністерства освіти і науки України «Про затвердження Типових штатних нормативів загальноосвітніх навчальних закладів» від 06.12.2010 року № 1205, наказу Міністерства освіти і науки України «Про внесення змін до наказу Міністерства освіти і науки України Про затвердження Типових штатних нормативів загальноосвітніх навчальних закладів від 06.12.2010 року № 1205» від 01.02.2018 року № 90 та з метою реалізації права дитини з особливими освітніми потребами на освіту за місцем проживання, її соціалізацію та інтеграцію в суспільство, забезпечення різнобічного розвитку, створення освітньо-корекційного середовища для задоволення освітніх потреб, реалізації їх здібностей, формування активного міжособистісного спілкування з іншими учнями, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку та з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення, освіти, культури, молоді, фізкультури і спорту, селищна рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Відкрити з 01.09.2022 року 2 клас з інклюзивною формою навчання у Соколівській ЗОШ І-ІІІ ступенів Чортківського району Тернопільської області у 2022-2023 навчальному році.

2. Відкрити з 01.09.2022 року 6 клас з інклюзивною формою навчання у Соколівській ЗОШ І-ІІІ ступенів Чортківського району Тернопільської області у 2022-2023 навчальному році.

3. Відкрити з 01.09.2022 року 10 клас з інклюзивною формою навчання у Соколівській ЗОШ І-ІІІ ступенів Чортківського району Тернопільської області у 2022-2023 навчальному році.

4. Ввести в штатний Соколівській ЗОШ І-ІІІ ступенів 3 ставки асистента вчителя, в межах коштів, передбачених на оплату праці даного закладу

  5.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Золотопотіцької селищної ради. 

 

 

Т. в. о. селищного  голови                                       Уляна ДЕМЯНЧУК

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь