ЗОЛОТОПОТІЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Тернопільська область, Чортківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про внесення змін до Комплексної програми запобігання та протидії домашньому насильству та насильству  за ознакою статі, забезпечення гендерної  рівності, протидії торгівлі людьми на період 2021 р. – 2023 роки.  

Дата: 23.02.2023 15:57
Кількість переглядів: 108

          П Р О Є К Т

https://lh3.googleusercontent.com/jcV0knLELjhBMLDL-BDKvBT7f4eZEGiIIy04DSs87sACtXjwfZ5YvZHdt2dPn26SvvV8JUWSTMEY8K7QbX2gT2VUhUO7pV37SMoRQ7-pUNaCvN77ICv0d2YPCux_gUtsKpBHU_9AIw9Iz-xYxBbc8w

УКРАЇНА

ЗОЛОТОПОТІЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЧОРТКІВСЬКОГО  РАЙОНУ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

XХVI сесія

 

Р І Ш Е Н Н Я №

 

від «28» лютого 2022 року                                                           смт. Золотий Потік

Про внесення змін до Комплексної

програми запобігання та протидії

домашньому насильству та насильству 

за ознакою статі, забезпечення гендерної 

рівності, протидії торгівлі людьми

на період 2021 р. – 2023 роки.  

 

       Відповідно до законів України «Про охорону дитинства», , «Про запобігання та протидію домашньому насильству»,«Про забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків» «Про протидію торгівлі людьми», «Про забезпечення прав і свобод внутрішньо переміщених осіб», «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України», «Про затвердження Указу Президента України «Про продовження строку дії воєнного стану в Україні», розпорядження Кабінету Міністрів України від 28 жовтня 2021 року № 1364-р «Про схвалення Стратегії інтеграції внутрішньо переміщених осіб та впровадження середньострокових рішень щодо внутрішнього переміщення на період до 2024 року» з метою функціювання дієвого механізму запобігання та протидії домашньому насильству та насильству та ознакою статі; сприяння забезпеченню рівності прав та можливостей жінок і чоловіків та впровадження європейських стандартів рівності, запобігання торгівлі людьми, підвищення ефективності виявлення осіб, які вчиняють такі злочини або сприяють їх вчиненню, а також захист прав осіб, постраждалих від торгівлі людьми, особливо дітей, інтеграції внутрішньо переміщених осіб та надання їм допомоги, керуючись п. 22 ч. 1 ст. 26, ч.1 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Золотопотіцька  селищна рада 

 

           В И Р І Ш И Л А:

 

1.Внести зміни до Комплексної Програми запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі, забезпечення гендерної рівності, протидії торгівлі людьми на період 2021-2023 роки (далі – Програма), що додається.

 

2. Фінансування Програми здійснювати за рахунок коштів бюджету Золотопотіцької  територіальної громади та інших джерел, не заборонених законодавством.

 

3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань планування  соціально-економічного розвитку та  фінансів,  інвестицій,  регуляторної політики, торгівлі, послуг та розвитку підприємництва.


 

 

 Т.в.о. селищного голови                                         Уляна ДЕМ'ЯНЧУК

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь