ЗОЛОТОПОТІЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Тернопільська область, Чортківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Cемінар з орієнтації на службу в Збройних Силах України на тему "Державна прикордонна служба України - перспектива зайнятості для молоді сьогодні".

Дата: 27.08.2021 08:04
Кількість переглядів: 407

Фото без опису 

     Усім сьогодні добре відома ситуація щодо зайнятості молоді. Через відсутність практичного досвіду, невміння презентувати себе перед роботодавцями, небажання працювати за копійки, молода людина зосереджує увагу на роботі за межами своєї батьківщини. Проте, мало хто задумується над тим, що нині є безліч реальних варіантів бути зайнятим, мати улюблену роботу і займатися справою власного покликання на своїй землі.

         Саме з метою всебічної поінформованості молоді шукачі роботи ( молодь віком до 35 років) Бучацької районної філії 19 серпня  взяли участь в семінарі З орієнтації на службу в Збройних Силах України на тему "Державна прикордонна служба України - перспектива зайнятості для молоді сьогодні".

   Андрій Лущик (начальник групи комплектування ( у Тернопільській області  ) відділу комплектування Львівського  прикордонного загону Державної прикордонної служби України) провів цікавий та захоплюючий семінар. Присутні мали можливість почути про  призначення структури, престижність такої професії, як “ прикордонник “, правила вступу, соціальний захист та забезпечення, можливість здобуття освіти та навчання  в Академії Державної прикордонної служби, перспективу кар’єрного росту, якісне медичне обслуговування, професійну підготовку за міжнародними стандартами, забезпечення житлом, медичне забезпечення і т. д.

       Цікавим для присутніх був також перегляд стрічки про прикордонну службу України.

       Учасники заходу  активно обговорювали моменти, задавали питання і, слід зазначити, що чотири особи з числа присутніх виявили бажання співпрацювати  з Андрієм Лущиком з метою проходження служби.

-Отож пропоную вам, дорога наша молоде, приміряти на себе цю професію з мужнім характером і стати новим обличчям держави на кордоні - резюмував зустріч Андрій Лущик.

 

 

 

Заступник директора - начальник відділу

організації працевлаштування населення 

Бучацької районної філії                                                                                           Л.О.Мерв’як

 

Вик Хабурська

тел.(03544)21784

 

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь