ЗОЛОТОПОТІЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Тернопільська область, Чортківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проведення тренінгу під назвою "Запобігання та протидія домашньому насильству та насильству за ознакою статі, надання допомоги постраждалим в об`єднаних територіальних громадах"

Дата: 14.06.2021 11:57
Кількість переглядів: 964

Фото без опису

Фото без опису

 

 

      З 08.06.2021р.по 10.06.2021р. у Золотопотіцькій ТГ відбулися онлайн навчання “Запобігання та протидія домашньому насильству та насильству за ознакою статі, надання допомоги постраждалим в об’єднаних територіальних громадах ” в рамках проекту  “Спільними зусиллями влади та громади проти насильства” в рамках ініціативи “ Жінки України: залучені, спроможні, незламні ”, який впроваджується Pact Ukraine за фінансування Уряду Канади.  Тренінг проводили досвідчені тренерки – Галина  Кравець та Оксана Шлюсар.

    У навчаннях взяли участь спеціалісти селищної ради, до повноважень яких належить реалізація державної політики щодо протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі: провідний спеціаліст відділу соціального захисту населення, спеціалісти служби у справах дітей, фахівці із соціальної роботи  КУ “ЦНСП Золотопотіцької селищної ради”, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту, секретар селищної ради.

   Під час тренінгу були розглянуті актуальні питання: домашнє насильство; міфи та факти; насильство за ознакою статі - витоки гендерної нерівності. Опрацьовано зміни до Кримінального кодексу,Конвенцію Ради Європи про запобігання насильству стосовно жінок і домашньому насильству та боротьбу із цими явищами.

   Під час навчання учасники тренінгу мали можливість переглянути цікаві відео та закріпити  отримані знання під час виконання практичних завдань. Тема не нова, але, на превеликий жаль, актуальна в наш час ,тому, що кількість випадків домашнього насильства  постійно зростає.

 

Інформація про тренінг doc


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь