ЗОЛОТОПОТІЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Тернопільська область, Чортківський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Стратегічний Конвент Друга майстерня

Дата: 20.11.2017 14:14
Кількість переглядів: 839

Шановні

жителі Золотопотіцької громади

 

Шановна пані/Шановний пане,

 

Мені надзвичайно приємно повідомити Вам, що ми розпочали роботу, пов’язану з підготовкою документу "Стратегія Розвитку Золотопотіцької Громади" на 2018-2025 роки, яка допоможе нам більш ефективно управляти розвитком нашої місцевої громади.

Стратегія розробляється в рамках Програми "Децентралізація приносить кращі результати та ефективність" (DOBRE), за фінансового сприяння USAID (United States Agency for International Development), мета якої – зміцнення місцевого самоврядування в Україні, підтримка процесу демократизації і забезпечення умов для розвитку місцевих спільнот.

Модераторами всього процесу будуть експерти Фундації Розвитку Місцевої Демократії з Польщі та українські експерти, які з ними співпрацюють.

На даний час вже проведено вступний діагноз нашої громади. Проводяться дослідження умов життя і якості публічних послуг. Наступним етапом виступатиме визначення цілей і дій, які повинні забезпечити довгостроковий соціально-економічний розвиток і реалізацію сподівань нашої місцевої спільноти. Ми прагнемо, щоб Стратегія була вираженням політики розвитку, прийнятою шляхом погодження і проведення публічних дебатів за участю по можливості усіх мешканців, для того щоб вона відповідала потребам і очікуванням мешканців.

З метою ефективної реалізації цього проекту буде сформована робоча група – Стратегічний Конвент, до якого будуть запрошені представники місцевих спільнот нашої громади. Завданням Конвенту виступатиме розробка положень Стратегії Розвитку Громади на 2017-2025 роки. У період з квітня по липень 2017 року будуть організовані присвячені цим питанням стратегічні майстерні за участю членів Конвенту.

Я маю честь запросити Пана/Пані взяти участь у Стратегічному Конвенті. Найближча зустріч відбудеться вул. Зелена, 2, смт Золотий Потік, актова зала Золотопотіцької ЗОШ 22 листопада 2017 року об 11:00 годині.

Буду дуже вдячний за активну участь і співпрацю в рамках розробки Стратегії Розвитку Золотопотіцької Громади на 2017-2025 роки.

 

З повагою,

Ростислав Кушик



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь