ЗОЛОТОПОТІЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Тернопільська область, Чортківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проєкт рішення №б-н «Про утворення конкурсної комісії для проведення  конкурсу на заміщення вакантної посади директора комунального некомерційного підприємства»

Кількість переглядів: 112
Скликання: Восьме скликання
Сесія: Дев'ята сесія
Тип документу: Проєкт рішення
Дата: 19.05.2021
Номер документу: б-н
Назва документу: Про утворення конкурсної комісії для проведення  конкурсу на заміщення вакантної посади директора комунального некомерційного підприємства
Прикріплені файли:

                                                                

 

ЗОЛОТОПОТІЦЬКА  СЕЛИЩНА  РАДА

БУЧАЦЬКОГО РАЙОНУ  ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

9 сесія

Рішення

 

 

 

20 травня 2021 року                                                                  смт Золотий Потік

 

Про утворення конкурсної комісії для проведення

 конкурсу на заміщення вакантної посади директора

комунального некомерційного підприємства

 «Центр  надання соціальних послуг Золотопотіцької селищної ради»

 

 

 

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України «Деякі питання діяльності центрів надання соціальних послуг» від 03.03.2020 №177, Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. ст. 21, 23, 24 Кодексу законів про працю України, селищна рада

 ВИРІШИЛА:

 

1. Затвердити форму контракту з директором комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Золотопотіцької селищної ради в редакції згідно з додатком.

2. Селищному голові укласти з обраним на конкурсі керівником комунального некомерційного підприємства «Центр  надання соціальних послуг Золотопотіцької селищної ради» договір у письмовій формі.

 

 

Селищний голова                                                             Михайло ПРОКІПЧУК                                                                                                    

 

                                                                                                  

КОНТРАКТ

смт. Золотий Потік                                                                                               __  __  2021 року

 

Золотопотіцька селищна рада, іменована далі - Орган управління майном, в особі селищного голови _____________________________________, який діє на підставі Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,з однієї сторони та громадянки(нина) ___________________________________, іменований далі - Керівник, з другої сторони у відповідності до рішення Золотопотіцької селищної  ради від _____ № ____ уклали цей контракт про таке, що__________________ призначається на посаду (працює) директора КУ «Центр надання соціальних послуг» Золотопотіцької селищної  ради» на термін з ________ 2021 року по _________  року.

1.ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

     1.1.Цей Контракт є строковим трудовим договором. На підставі Контракту виникають трудові відносини між Керівником та Органом управління майном.

     1.2. За цим Контрактом Керівник зобов’язується безпосередньо і через адміністрацію Установи здійснювати поточне управління (керівництво) Установою, забезпечувати її високопродуктивну діяльність, ефективне використання та збереження закріпленого за Установою майна, а Орган управління майном зобов’язується створювати належні умови для організації праці Керівника.

    1.3. Керівник, який уклав цей Контракт, є уповноваженим представником  комунальної Установи Золотопотіцької селищної ради під час реалізації повноважень, функцій, обов’язків Установи, передбачених законодавством, Положенням Установи, іншими нормативно-правовими документами.

    1.4. Керівник діє на засадах єдиноначальності.

    1.5.Керівник підпорядкований, підзвітний та підконтрольний Органу управління майном у межах, встановлених законодавством, Положенням Установи та цим Контрактом.

   1.6. У період відпустки Керівника, або його тимчасової відпустки з інших причин, обов’язки Керівника виконує заступник, або за наказом Керівника інший працівник Установи. 

  1.7. При виконанні покладених на Керівника обов’язків він керується Конституцією України, законами України, постановами Кабінету Міністрів

України, наказами галузевого міністерства, рішеннями міської ради, розпорядженнями голови міської ради, прийнятими у межах встановлених повноважень, іншими нормативно-правовими актами та Положенням Установи.

2.ПРАВА ТА ОБОВ’ЯЗКИ СТОРІН

       2.1.Керівник здійснює поточне (оперативне) управління та керівництво Установою, організовує її виробничо-господарську, соціально-побутову та іншу діяльність, забезпечує виконання завдань, передбачених законодавством, Положенням Установи та цим Контрактом.

    2.2. Керівник зобов’язується забезпечити виконання показників ефективності використання майна, матеріальних цінностей, які перебувають на балансі Установи.

     2.3 Керівник щоквартально подає Органу управління майном звіт про результати виконання показників, передбачених Контрактом за встановленою формою (до 15 числа місяця наступного за кварталом, щорічно до 15 лютого).

     У разі невиконання передбачених Контрактом показників Керівник подає Органу управління майном разом зі звітом пояснення щодо причин їх невиконання.

    2.4.Керівник подає в установленому порядку Органу управління майном разом квартальну та річну фінансову звітність Установи.

    2.5. Орган управління майном має право вимагати від Керівника достроковий звіт про його дії, якщо останній допустив недбалість, невиконання чи неналежне виконання своїх обов’язків в управлінні Установи та розпорядженням її майном.

2.6. Орган управління майном:

– надає інформацію на запити Керівника;

  – організовує фінансовий контроль за діяльністю Установи та затверджує в установленому порядку її річний фінансовий план на кожен наступний рік;

         – здійснює контроль за ефективністю використання і збереження закріпленого за Установою майна;

        – укладає додаткові угоди до Контракту.

     Орган управління майном має право вимагати від Керівника достроково припинення дії Контракту, якщо Керівник допустив невиконання чи неналежне виконання обов’язків в управлінні Установою та розпорядженні її майном. 

  2.7. Керівник має право:

     – діяти від імені Установи, представляти її інтереси у всіх підприємствах, установах, організаціях;

     – укладати від імені Установи господарські та інші угоди;

     – видавати доручення;

     – відкривати рахунки а банках

     – користуватися правом розпоряджатися коштами Установи у межах затвердженого кошторису та відповідно до цільового призначення;

     – у межах своєї компетенції видавати нормативні документи, накази та давати вказівки, обов’язкові для всіх працівників Установи та контролює їх виконання;

    – здійснює контроль за повнотою та якістю надання соціальних послуг особам/сім’ям, відповідно до державних стандартів і нормативів;

   – призначає в установленому порядку та звільняє з посад працівників;

  – затверджує посадові інструкції;

  – затверджує правила внутрішнього розпорядку та контролює їх виконання;

    – вживає заходів для поліпшення умов праці, дотримання охорони праці, внутрішнього трудового розпорядку, санітарної та пожежної безпеки;

   – вирішувати інші питання, віднесені Положенням Установи та Органом управління майном та цим Контрактом до компетенції Керівника.

      2.8. Орган управління майном делегує  Керівнику повноваження щодо проведення колективних переговорів, укладення Колективного договору та укладення трудових договорів з працівниками Установи. Колективний договір повинен відповідати вимогам Закону України «Про колективні договори та угоди».

     Керівник зобов’язаний вжити заходів до створення у кожному структурному підрозділі і на кожному робочому місці умов праці відповідно до вимог нормативних актів, а також забезпечити додержання прав працівників, гарантованих законодавством про охорону праці.

       2.9. При укладання трудових договорів з працівниками, визначені і забезпечені  умов їх праці та відпочинку Керівник керується трудовим законодавством з урахуванням галузевих особливостей, передбачених Положенням Установи, колективним договором і фінансовими можливостями Установи

 

3.УМОВИ МАТЕРІАЛЬНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ КЕРІВНИКА

3.1. Оплата праці та соціально-побутове забезпечення Керівника Установи здійснюється згідно з Постановою Кабінету Міністрів України від 30.08.2002 1298«Про оплату праці працівників на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери» (зі змінами), спільного наказу Міністерства праці та соціальної політики України, Міністерства охорони здоров’я України № 308519 від 05.10.2005 року «Про впорядкування умов оплати праці працівників закладів охорони здоров'я та установ соціального захисту населення», наказу Міністерства соціальної політики України від 15.06.2011 № 239«Про затвердження Порядку виплати надбавки за вислугу років працівникам державних та комунальних установ соціального захисту населення», а також Колективним договором Установи (реєстраційний номер №14 від 06.02.2019 року):

    – заробітна плата (посадовий оклад) – 18 тарифного розряду.

   – надбавка за вислугу років  у розмірі – 10 %

   – надбавка за складність та напруженість в роботі – 50% в межах фонду оплати праці

3.2 Преміювання Керівника проводиться міським головою в межах фонду оплати праці Установи на підставі подання профільного заступника міського голови.

3.3. Виплата річних премій Керівнику проводиться лише при наявності фонду заробітної плати.

     Умови підвищення, або зниження обумовленого розміру заробітної оплати праці, встановлення надбавок , премій, винагород за підсумками роботи:

   – у разі допущення Керівником Установи недотримання умов Контракту, погіршення якості роботи, порушення трудової дисципліни премія зменшується або не нараховується у тому періоді, коли виявлено відповідне порушення.

  3.4. Керівник визначає свій трудовий розпорядок, обов’язково погоджуючи його із міським головою, профільним заступником міського голови. Про тимчасову непрацездатність, згідно із відкритим листком непрацездатності Керівник повідомляє міського голову.

     3.5. Керівнику надається щорічна відпустка тривалістю 28 календарних днів. Оплата відпустки проводиться виходячи із його середньомісячного заробітку, обчисленогов порядку, встановленого Кабінетом Міністрів України. У разі відпустки Керівнику надається матеріальна допомога на оздоровлення у розмірі посадового окладу.

  3.6. Відпустка Керівника обов’язково погоджується із міським головою, або особою, яка виконує його обов’язки за 14 днів до відпустки.

  3.7. Оплата праці та соціально-побутове забезпечення Керівника регулюється та здійснюється тільки згідно з законодавством України.

 

4.ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ СТОРІН, ВИРІШЕННЯ СПОРІВ

  4.1. Керівник несе дисциплінарну, адміністративну, матеріальну, кримінальну відповідальність за свої неправомірні дії або бездіяльність, які призвели, або могли призвести до збитків, втрати майна, загибелі людей, не ефективного ведення фінансово-економічної діяльності Установи, тощо, згідно з чинним законодавством.

  4.2. Керівник несе персональну відповідальність за:

  – своєчасність, достовірність ведення бухгалтерського обліку, статистичної та іншої державної звітності, а також документів, які надають аудитору (аудиторській фірмі) для проведення аудиту, забезпечує збереження майна та коштів Установи, яке знаходиться у його розпорядженні;

  – стан формування праці в Установі;

 – якісний підбір, підготовку, перепідготовку та підвищення кваліфікації персоналу Установи;

  – порушення порядку укладання договору оренди нерухомого майна, закріпленого за Установою та невжиття заходів щодо погашення заборгованості з оплати орендної плати;

  4.3. У випадку невиконання або неналежного виконання обов’язків, передбачених цим Контрактом, Сторони несуть відповідальність згідно з чинним законодавством та цим Контрактом.

  4.4. Спори між Сторонами вирішуються у порядку, встановленому законодавством.

5. ВНЕСЕННЯ ЗМІН ТА ДОПОВНЕНЬ ДО КОНТРАКТУ ТА ЙОГО ПРИПИНЕННЯ

 5.1. Внесення змін та доповнень до цього Контракту здійснюється шляхом підписання додаткових угод, які є невід’ємною частиною Контракту.

  5.2. Цей Контракт припиняється:

 а) після закінчення строку його дії;

 б) за згодою сторін;

 в) до закінчення строку дії Контракту, передбачених пунктами 5.3, 5.4 цього Контракту;

 г) інших підстав, передбачених законодавством та цим Контрактом;

 д) у разі смерті Керівника.

  5.3. Керівник може бути звільнений з посади, а цей Контракт розірваний без попередження, з ініціативи Органу управління майном до закінчення строку його дії:

 5.3.1.У випадку невиконання Керівником обов’язку (обов’язків), покладених на нього цим Контрактом, та/або Положенням Установи.

  5.3.2. У разі одноразового грубого порушення Керівником законодавства чи обов’язків, передбачених Контрактом, у результаті чого для Установи настали значні негативні наслідки (понесені збитки, виплачені штрафи і таке інше).

 5.3.3. У разі невиконання Установою зобов’язань перед бюджетом та Пенсійним фондом України щодо сплати податків, зборів та обов’язкових платежів, а також невиконання Установою зобов’язань щодо виплати заробітної плати працівникам чи  недотримання  графіка погашення заборгованості із заробітної плати.

 5.3.4. У разі виникнення в Установі податкового боргу, окрім випадків, встановлених чинним законодавством.

 5.3.5. У разі несплати реструктуризованої податкової заборгованості протягом трьох місяців при наявності вини Керівника.

 5.3.6. За поданням службових осіб органів державного нагляду за охороною праці, у разі систематичних порушень вимог чинного законодавства з питань охорони праці.

  5.3.7. У разі допущення зростання обсягів простроченої кредиторської заборгованості.

  5.3.8. У разі, коли у трьох звітних кварталах протягом календарного року спостерігається зростання обсягів дебіторської заборгованості Установи, яке за загальним підсумком зазначених кварталів не супроводжується відповідним зростанням обсягів реалізації товарів (робіт, послуг) Установи.

 5.3.9. У разі невиконання розпоряджень та доручень Органу управління майном.

  5.3.10. У разі непогодження з Органом управління майном кошторисів доходів і видатків Установи.

  5.3.11.У випадках виявлених (встановлених) контрольно-ревізійними органами порушень вимог чинного законодавства.

  5.3.12. У разі неподання Органу управління майном на затвердження річного фінансового плану Установи або в разі неподання квартальної, річної звітності про результати виконання показників.

  5.3.13.У разі порушення законодавства під час використання фінансових  ресурсів Установи, в тому числі при здійсненні закупівлі товарів, робіт і послуг за бюджетні кошти.

   5.3.14. Із інших підстав, передбачених чинним законодавством.

   5.4. Керівник може за своєю ініціативою розірвати Контракт до закінчення строку його дії:

   5.4.1. У випадку систематичного невиконання Органом управління майном своїх обов’язків за Контрактом, чи прийняття ним рішень, що обмежують, чи порушують компетенцію та права Керівника, втручання у його оперативно-розпорядницьку діяльність, яке може призвести, або вже призвело, до погіршення економічних результатів діяльності Установи.

   5.4.2.У випадку хвороби або інвалідності, які перешкоджають виконанню обов’язків за Контрактом.

 5.5. Керівник може бути відсторонений від посади в наступних випадках:

 5.5.1. Виявлення порушень фінансово-господарської діяльності Установи (на підставі висновку перевірки контрольно-ревізійних органів).

 5.5.2.Настання нещасного випадку на виробництві, що призвело до каліцтва, або смерті;

  5.5.3. Якщо дія або бездіяльність Керівника завдають шкоди майну комунальної власності міської ради, закріпленому за Установою;

  5.5.4. Із підстав, передбачених статтею 46 Кодексів законів  про працю України;

 5.5.5.Із інших підстав, передбачених чинним законодавством.

  5.6. Протягом трьох останніх місяців строку дії Контракту сторони можуть укласти угоду про продовження дії Контракту на новий строк. У випадку, якщо Керівник протягом встановленого строку не звернувся до Органу управління майном для продовження дії Контракту, Контракт вважається припиненим у зв’язку із закінченням строку його дії.

  5.7. У разі дострокового припинення Контракту, з належних від Керівника причин, за рішенням Органу управління майном можуть встановлюватися додаткові гарантії та компенсації, передбачені чинним законодавством.

   5.8. Якщо розірвання Контракту проводиться на підставах, встановлених у Контракті, але не передбачені законодавством, про це зазначається у  трудовій книжці Керівника з посиланням на пункт 8 частини першої статті 36 Кодексів законів про працю України.

   5.9. Про наміри розірвати Контракт Керівник повинен письмово попередити міського голову за два місяці до моменту подачі заяви.

   5.10. Умови цього Контракту можуть бути змінені лише за згодою сторін у письмовій формі.

 

 

6. СТРОК ДІЇ ТА ІНШІ УМОВИ КОНТРАКТУ

6.1. Цей Контракт діє з 12.03.2021 року по 12.03.2026 року.

   6.2. Цей Контракт укладений українською мовою на 8 сторінках у двох примірниках, котрі мають однакову юридичну силу, по одному для кожної із сторін.

   6.3. Усі доповнення до цього Контракту є його невід’ємною  частиною та набувають сили, якщо вони виконані в письмовій формі, підписані сторонами та завірені печатками.

  6.4. Керівник, який звільняється, протягом 5 (п’яти) робочих днів після прийняття Органом управління майном відповідного рішення проводить інвентаризацію всіх матеріальних цінностей Установи, наявних документів, справ і направляє відповідні матеріали до уповноваженого органу.

   6.5. У випадку відсутності в Установі особи, на яку можна тимчасово покласти обов’язки Керівника, Керівник, який звільняється, самостійно визначає юридичну або фізичну особу, якій передає на зберігання, на підставі інвентаризації та укладання акта приймання-передачі  (договору), матеріальні цінності Установи, наявні документи та справи, про що протягом 5 (п’яти) робочих днів повідомляє Орган управління майном. До передачі на зберігання матеріальних цінностей Установи, наявних документів та справ іншій особі Керівник залишається матеріально відповідальною особою Установи.

 

7. ОСОБЛИВІ УМОВИ КОНТРАКТУ

   7.1. Установа є для Керівника основним місцем роботи.

   7.2. Трудова книжка Керівника зберігається в Установі.

   7.3. Керівник зобов’язується тримати в таємниці, крім випадків передбачених чинним законодавством України, протягом всього часу дії чинного Контракту та на протязі двох років після його розірвання відомості, які були ним отримані під час роботи на Установи та являють собою власність Установи і є його комерційною таємницею, а саме:

   – юридична, технічна та спеціальна  документація, в тому числі статистична інформація;

     – відомості, пов’язані з фінансовими операціями, як самої Установи, так і її ділових партнерів;

    – відомості, пов’язані з діяльністю Установи та її партнерів: наукові, технічні, юридичні, комерційні та інші розробки, а також відомості про персонал.

   7.4. Підписання цього Контракту є фактом офіційного підписання угоди про нерозголошення конфіденційності інформації та комерційної таємниці Установи.

   7.5. Під час роботи Керівника в Установі, він не має права укладати будь-які трудові угоди (контракти) із іншими роботодавцями.

 

 

 

 

8. АДРЕСИ СТОРІН ТА ІНШІ ВІДОМОСТІ

8.1. Відомості про Установу:

   Повна назва:Комунальна установа «Центр надання соціальних послуг» Радомишльської міської ради;

   Адреса:вулиця Присутственна, 7, місто  Радомишль, Житомирська область;

8.2. Відомості про Керівника:

П.І.П. : Ярмолюк Наталія Миколаївна;

Домашня адреса: вулиця Лугова,1 місто Радомишль, Житомирська область;

Паспорт: ВМ №011681, виданий 06 вересня 1995 року Радомишльським РВ УМВС України в Житомирській області;

8.3. Відомості про Орган управління майном:

Повна назва


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь