ЗОЛОТОПОТІЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Тернопільська область, Чортківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проєкт рішення №б-н «Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки»

Кількість переглядів: 116
Скликання: Восьме скликання
Сесія: Дев'ята сесія
Тип документу: Проєкт рішення
Дата: 19.05.2021
Номер документу: б-н
Назва документу: Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки
Прикріплені файли:

Проєкт                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            .  Автор: начальник  відділу  містобудування ,  архітектури,                                                                              земельних ресурсів та комунальної  власності  Лесюк І.С.

 

 

 

УКРАЇНА

ЗОЛОТОПОТІЦЬКА  СЕЛИЩНА  РАДА

БУЧАЦЬКОГО РАЙОНУ  ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

9 сесія

Рішення

20 травня  2021 року

«Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Ненич Марії Михайлівни»

 

Розглянувши та обговоривши заяву громадянина Ненич Марії Михайлівни жительки с.Стінка з проханням затвердити проект землеустрою щодо зміни цільового призначення ділянки, керуючись Земельним кодексом України, Законами України «Про регулювання містобудівної діяльності», «Про землеустрій», «Про Державний земельний кадастр», «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розмежування земель державної та комунальної власності», Наказу Державного комітету України із земельних ресурсів №548 від 23.07.2010 року «Про затвердження Класифікації видів цільового призначення земель» (із змінами, внесеними згідно з Наказом Міністерства аграрної політики та продовольства, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», селищна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1.Затвердити громадянці Ненич Марії Михайлівні проект землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки площею – 0,5000 га. з особистого селянського господарства на індивідуальне садівництво, розташованої за адресою: Стінківська сільська рада, Бучацький район, тернопільська  області, кадастровий номер: 6121287800:01:001:1553.

2.Змінити цільове призначення вищезгаданої земельної ділянки, особистого селянського господарства на індивідуальне садівництво, яка перебуває у власності громадянки Ненич Марії Михайлівни

3. Громадянці Ненич Марії Михайлівні звернутися до Державного кадастрового реєстратора у територіальному (районному, міському) органі Держгеокадастру України із заявою про внесення змін до відомостей про земельну ділянку.

4. Громадянку Ненич марію Михайлівну звернутися до державного реєстратора нерухомого майна для реєстрації прав на нерухоме майно в державному реєстрі прав.

5.           Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника селищного голови по роботі виконавчих органів селищної ради відповідно до покладених повноважень та на постійну комісію з питань регулювання земельних відносин та охорони навколишнього середовища.

 

 

 

         Селищний голова                                                                     Михайло Прокіпчук

 

 

 

           

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь