ЗОЛОТОПОТІЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Тернопільська область, Чортківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проєкт рішення №№3 «Пленарне засідання»

Кількість переглядів: 180
Скликання: Восьме скликання
Сесія: Друга сесія
Тип документу: Проєкт рішення
Дата: 15.12.2020
Номер документу: №3
Назва документу: Пленарне засідання
Прикріплені файли:

УКРАЇНА

Золотопотіцька селищна  рада

Бучацький район Тернопільська  область

Протокол №3

Пленарного засідання

Восьмого скликання

ІІ сесія

 

15 грудня 2020 року                                                     смт. Золотий Потік

Присутні: Прокіпчук М.Д.- голова Золотопотіцької селищної ради, Павлюк В. М. , Михайловський М.В., Гнатківський В.В., Головецький В.Я., Кравчук З.Р.,Григоришин В.М., Шиманська Л.М., Кривулич В.В., Поврозник Ю.З., Кавецький Р.І., Кіндрат В.Я., Вуїв О.М., Стрільчук Т. Ст., Крисюк А.І., Богачик Л.Р., Демах І.В., Петрів І.В., Дем'янчук У.Т., Макарук В.В., Панькевич І.І., Юзьків В.П., Штепула В.В., Кіндрат І.В.

Відсутні: Гнатківський В.В., Сеник Л.В.,

Запрошені: кандидатна посаду старости Сновидівського старостинського округу Іванишин Б. М.

                                           Порядок денний

  1. Про вилучення земельної  ділянки громадянки Качуровської Єфросинії Михайлівни
  2. Про вилучення земельної ділянки  Кушик Елеонори.
  3. Про вилучення земельної  ділянкиКушик Констянтина Рафаїловича
  4. Про вилучення земельної  ділянкКушик Ольги
  5. Про вилучення земельної  ділянки   Процик Надії Мирославівни
  6.  Про вилучення земельної  ділянки Янківського Ярослава Мирославовича
  7. .Про надання дозволу на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок  в натурі ( на місцевості) Грицин Надії Андріївні жительки с. Сновидів.

8. Про внесення  змін в рішення сесії Золотопотіцької  селищної  ради внаслідок проведення інвентаризації земельних ділянок громадянки Кравчук Марії Степанівни

9.Про внесення  змін в рішення сесії Золотопотіцької  селищної  ради внаслідок проведення інвентаризації земельних ділянок громадянки Гуцуляк Марії Дмитрівни.

10. Про внесення  змін в рішення сесії Золотопотіцької  селищної  ради  внаслідок проведення інвентаризації земельних  ділянок громадянина  Ільницького Віктора Івановича.

11.Про внесення  змін в рішення сесії Золотопотіцької  селищної  ради внаслідок проведення інвентаризації земельних ділянок громадянки Крижанівської Анастасії Василівни.

12.Про внесення  змін в рішення сесії Золотопотіцької  селищної  ради

внаслідок проведення інвентаризації земельних ділянок громадянки Мукан Галини Іванівни .

13. Про внесення  змін в рішення сесії Золотопотіцької  селищної  ради внаслідок проведення інвентаризації земельних ділянок громадянки Погрібної Марії Ярославівни.

14. Про внесення  змін в рішення сесії Золотопотіцької  селищної  ради внаслідок проведення інвентаризації земельних ділянок громадянина Сеніва Степана Васильовича .

15.Про внесення  змін в рішення сесії Золотопотіцької  селищної  ради внаслідок проведення інвентаризації земельних ділянок громадян Ткачук Парасковії Максимівни.

16.Про внесення  змін в рішення сесії Золотопотіцької  селищної  ради внаслідок проведення інвентаризації земельних ділянок громадян  Фірак Марії Іванівні.

17.Про  заключення договору оренди на земельну ділянку  для будівництва та обслуговування будівель торгівлі Злепко Марії Іванівни .

18.Про  припинення договору оренди на земельну ділянкудля будівництва та обслуговування будівель торгівлі Данелюк Ольги Олексіївни .

19.Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки громадянки Шевчук Оксани Михайлівни.

20. Про надання дозволу на поділ земельної ділянки комунальної власності громадянина Головецького Ігоря Богдановича  жителя  с.Скоморохи.

21. Про надання дозволу на поділ земельної ділянки комунальної власності гр. Шестерняк Тетяні Петрівні жительки  с.Костільники .

22. Про  заключення договору оренди на земельну ділянку для будівництва та обслуговування будівель торгівлі  Рудяк Анатолія Петровича

 23. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Кушик Ілони Костянтинівни

24. Про надання дозволу на виготовлення прєкту землеустрою щодо відведення

земельної ділянки у власністьгромадянина Паламарчук Станіслава Валерійовича

25. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення

земельної ділянки у власністьгромадянина Пілецького Василя Михайловича .

26. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення

земельної ділянки у власність громадянки Сіянчук Іванни Василівни

27. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення

земельних ділянок у власність громадянки Шийчук Сніжани Миколаївни .

29. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення

земельної ділянки у власністьгромадянки Яворської Таїси Іванівни.

30. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення

земельної ділянки у власність громадянина Яворського Миколи.

31.Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення

земельної ділянки у власність громадянки Янківської Марії Михайлівни.

32. Про надання дозволу на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок  в натурі ( на місцевості)громадянину Бабію Василю Івановичу

33. Про надання дозволу на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок  в натурі ( на місцевості) Громадянці Баран Галині Миколаївні.

34. Про надання дозволу на виготовлення  технічної

документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж

земельних  ділянок  в натурі ( на місцевості)громадянину Білоцерковичу Петру Євгенійовичу

35. Про надання дозволу на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок  в натурі ( на місцевості)громадянину Бубніву Михайлу Миколайовичу.

36. Про надання дозволу на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок  в натурі ( на місцевості)громадянціВуїв Ользі Василівні.

37. Про надання дозволу на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок  в натурі ( на місцевості)громадянціГатанюк Роксолані Зіновіївні

38. Про надання дозволу на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок  в натурі ( на місцевості)

40. Про надання дозволу на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок  в натурі ( на місцевості)

громадянину Гуті Михайлу Володимировичу

41. Про надання дозволу на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок  в натурі ( на місцевості)громадянина Данелюка Миколи Дмитровича

42. Про надання дозволу на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок  в натурі ( на місцевості)громадянці Данелюк Ользі Зіновіївні.

43. Про надання дозволу на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок  в натурі ( на місцевості)громадянці Кравчук Зоряні Романівні.

44. Про надання дозволу на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок  в натурі ( на місцевості) громадянці Кравчук Марії Степанівні.

45. Про надання дозволу на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок  в натурі ( на місцевості)

46.Про надання дозволу на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок  в натурі ( на місцевості) Громадянці Крицак Марії Володимирівні.

47. Про надання дозволу на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок  в натурі ( на місцевості)громадянці Кузь Марії Степанівні.

48.Про надання дозволу на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок  в натурі ( на місцевості) Громадянину Кульчицькому Володимиру Миколайовичу.

49. Про надання дозволу на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок  в натурі ( на місцевості)громадянці Кушик Леокардії Домківні.

50. Про надання дозволу на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок  в натурі ( на місцевості)

громадянину Лозюку Віталію Івановичу.

51. Про надання дозволу на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок  в натурі ( на місцевості) громадянці Николюк Марії Григорівні.

52. Про надання дозволу на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок  в натурі ( на місцевості) громадянці Процюк Ніні Михайлівні.

53. Про надання дозволу на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок  в натурі ( на місцевості) громадянці Сем’янків Марії Василівні.

54. Про надання дозволу на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок  в натурі ( на місцевості)

55. Про надання дозволу на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок  в натурі ( на місцевості)

56. Затвердження акту розгляду земельних  спорів  землекористувачів Аннин Г.М., Михайлюк М.С. та Стеренчак Г.М. складений  06.10.2020 року.

57. Затвердження акту розгляду земельних  спорів землекористувачів Джердж М.Г. та Бочкарової О.М. складений  20.10.2020 року.

58. Затвердження акту розгляду земельних  спорів землекористувачів Карач В.М та Качмар І.П складений  28.10.2020 року.

59.Затвердження акту розгляду земельних  спорів землекористувача Фірак М.І. та  складений  02.10.2020 року.

60.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва громадянина Дем’янчука Івана Володимировича жителя  с. Соколів.

61. Про затвердження технічної документації ізземлеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) дляведення товарного сільськогосподарського виробництва громадянина Мацюк Ярослава Степановича .

62. Про внесення  змін в рішення сесії Золотопотіцької  селищної  ради відповідно до заяви громадянки Дорож Олени Володимирівни жительки с.Сновидів.

63.Про затвердження Програми про проведення  нормативної грошової оцінки земель у 2020 – 2023р.

64. Про надання дозволу на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок  в натурі ( на місцевості) громадянину Боднаруку Михайлу Степановичу

65. Про надання дозволу на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок  в натурі ( на місцевості) громадянину Буню Ігорю Васильовичу жителю с. Возилів.

66.Про надання дозволу на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок  в натурі ( на місцевості)

громадянці Джердж Ганні Григорівні , жительці с.Костільники.

66. Про надання дозволу на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок  в натурі ( на місцевості)

 громадянці Рожелюк Людмилі Михайлівніжительці с.Костільники.

67. Про надання дозволу на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок  в натурі ( на місцевості)

громадянину Тимчишин Михайлу Григоровичу жителю с.Возилів

68. Про затвердження технічної документації ізземлеустрою щодо поділу земельної ділянкигромадянки Паращук Любові Богданівної жительки с.Трибухівці.

69. Про затвердження технічної документації ізземлеустрою щодо  встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)громадянки Гірчак Ніни Василівни  жительки с.Сновидів.

70. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)громадянина Глухана Івана Михайловича жителя с.Соколів.

71. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок громадянки Гнатишин Ганни Федорівнижительки с.Миколаївка.

 

72. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)громадянки Карач Надії Петрівни  жительки с.Сновидів.

73.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)громадянки Качоровської Олександри Олегівни   жительки с.Скоморохи.

74. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянина Коростіль Олега Степановича, жителя смт.Золотий Потік.

75. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)громадянина Павлюка Богдана Миколайовича , жителя с.Возилів.

76. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)громадянки Панькевич Галини Сидорівни,  жительки с.Соколів.

77. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянина Печарського Василя Васильовича, жителя с.Соколів.

78. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянки Прокіпчук Ганни Ярославівни, жительки с.Губин .

79. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)громадянина Рубленик Михайла Васильовича,  жителя с.Сновидів.

80.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянина Макарука Василя Михайловича, жителя с.Соколів.

81. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянки Сіянчук Надії Василівни,  жительки с.Соколів.

82. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)громадянина  Стрільчука  Василя Івановича, жителя с.Сновидів.

83.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)громадянина Стрільчука Василя Семеновича, жителя с.Сновидів.

84. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)громадянки Сіянчук Іванни Василівни, жительки с.Сновидів.

85. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)громадянина Стрільчука Миколи Михайловича, жителя с.Сновидів.

86. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянки Сіянчук Іванни Василівни, жительки с.Сновидів.

87. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянина Тихоліза Ігоря Богдановича, жителя смт. Золотий Потік.

88. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)громадянина Тихоліза Степана Івановича, жителя смт. Золотий Потік.

89. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянки Фещак Галини Іванівни,  жительки с. Сновидів.

90. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянки Чверенчук Олени Дмитрівни, жительки с. Скоморохи.

91.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянина Червінського Богдана Павловича, жителя с. Сновидів.

92. Про затвердження проекту  землеустрою громадянки Гірчак Ніни Василівни, жительки с.Сновидів.

93. Про затвердження проекту  землеустрою громадянина Климчука Назарія Володимировича, жителя с.Костільники.

94. Про затвердження проекту  землеустрою громадянина Левківу Богдана Анатолійовича, жителя м. Тернопіль.

95. Про затвердження проєкту  землеустрою громадянина Панича Руслана Богдановича, жителя м. Тернопіль.

96. Про затвердження проєкту  землеустрою громадянки Рубленик Оксани Іванівни, жительки с.Сновидів.

97. Про затвердження проекту  землеустроюгромадянина Федорівського Богдана Михайловича, жителя с.Сновидів.

98. Затвердження технічної документації з нормативно-грошової оцінки земельної ділянки ФОП Юрків В.М. Юрківу Василю Мироновичу.

99. Про затвердження договору про міжбюджетний трансферт із Золотопотіцького селищного бюджету до Бучацького міського бюджету  іншої субвенціїу 2020 році.

100.Про внесення змін до селищного бюджету на  2020  рік.

101.Про  внесення змін до Космиринського  сільського бюджету  на 2020 рік

102. Про затвердження плану діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів на 2021 рік.

103. Повідомлення  старшого  дільничого Бучацькго віділення поліції  Романишиного  Андрія Васильовича про виконану роботу.

104. Про затвердження старости Сновидівського старостинського округу.

 

Слухали: Прокіпчука М.Д. – голову Золотопотіцької селищної ради, який запропонував ознайомитися з порядком денним, зачитавши його, та запропонував проголосувати .

 За порядок денний проголосувало – 24 (двадцять чотири)

  Проти  - 0 (нуль)

  Утрималися – 0 (нуль)

 

 

Слухали : голову  Золотопотіцької ради М. Д. Прокіпчука, який повідомив, що уповноважений представник  партії «Європейська Солідарність» Григоришин Василь Михайлович оголошує про утворення депутатської  фракції «Європейська Солідарність» у Золотопотіцькій селищній раді. Заява та протокол засідання установчих зборів депутатської фракції додається. Михайло Дмитрович запропонував депутатам взяти до відома інформацію.

Слухали : Прокіпчука М.Д. – голову Золотопотіцької селищної ради, який

запропонував розглянути проєкт рішення про вилучення земельної  ділянки громадянки Качуровської Єфросинії Михайлівни. Проєкти рішень, депутатам було роздано на руки і озвучено. Зауважень до даного проєкту не було, тому Михайло Дмитрович поставив на голосування.

За це рішення  проголосувало – 24 (двадцять чотири)

  Проти  - 0 (нуль)

  Утрималися – 0 (нуль)

Рішення № 25 додається.

Слухали : голову  Золотопотіцької ради М. Д. Прокіпчука, який запропонував розглянути проєкт рішення про вилучення земельної  ділянки Кушик Елеонори. Проєкт рішення було зачитано. Зауважень не було, тому Михайло Дмитрович це питання поставив на голосування.

За це рішення  проголосувало – 24 (двадцять чотири)

  Проти  - 0 (нуль)

  Утрималися – 0 (нуль)

Рішення № 26 додається.

Слухали : Прокіпчука М.Д. – голову Золотопотіцької селищної ради, який

запропонував розглянути проєкт рішення про вилучення земельної  ділянки Кушик Костянтин Рафаїлович. Проєкт рішення було зачитано. Зауважень не було, тому Михайло Дмитрович це питання поставив на голосування.

За це рішення  проголосувало – 24 (двадцять чотири)

  Проти  - 0 (нуль)

  Утрималися – 0 (нуль)

Рішення № 27 додається.

Слухали : голову  Золотопотіцької ради М. Д. Прокіпчука, який

запропонував розглянути проєкт рішення про вилучення земельної  ділянки Кушик Ольги Олегівни. Проєкт рішення було зачитано. Зауважень не було, тому Михайло Дмитрович це питання поставив на голосування.

За це рішення  проголосувало – 24 (двадцять чотири)

  Проти  - 0 (нуль)

  Утрималися – 0 (нуль)

Рішення № 28 додається.

Слухали : голову  Золотопотіцької ради М. Д. Прокіпчука, який

запропонував розглянути проєкт рішення про вилучення земельної  ділянки Процик Надії Мирославівни. Проєкт рішення було зачитано. Зауважень не було, тому Михайло Дмитрович це питання поставив на голосування.

За це рішення  проголосувало – 24 (двадцять чотири)

  Проти  - 0 (нуль)

  Утрималися – 0 (нуль)

Рішення № 29 додається.

Слухали : голову  Золотопотіцької ради М. Д. Прокіпчука, який

запропонував розглянути проєкт рішення про вилучення земельної  ділянки Янківського Мирослава Мирославовичв. Проєкт рішення було зачитано. Зауважень не було, тому Михайло Дмитрович це питання поставив на голосування.

За це рішення  проголосувало – 24 (двадцять чотири)

  Проти  - 0 (нуль)

  Утрималися – 0 (нуль)

Рішення № 30 додається.

Слухали : голову  Золотопотіцької ради М. Д. Прокіпчука, який

запропонував розглянути проєкт рішення про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) Грицин Надії Андріївні. Проєкт рішення було зачитано. Зауважень не було, тому Михайло Дмитрович це питання поставив на голосування.

За це рішення  проголосувало – 24 (двадцять чотири)

  Проти  - 0 (нуль)

  Утрималися – 0 (нуль)

Рішення № 31 додається.

Слухали : Прокіпчука М.Д. – голову Золотопотіцької селищної ради, який

запропонував розглянути проєкт рішення про внесення змін в рішення сесії Золотопотіцької селищної ради внаслідок проведення інвентаризації земельних ділянок громадянки Кравчук Марії Степанівни. . Проєкт рішення було зачитано. Зауважень не було, тому Михайло Дмитрович це питання поставив на голосування.

За це рішення  проголосувало – 24 (двадцять чотири)

  Проти  - 0 (нуль)

  Утрималися – 0 (нуль)

Рішення № 32 додається.

Слухали : Прокіпчука М.Д. – голову Золотопотіцької селищної ради, який

запропонував розглянути проєкт рішення про внесення змін в рішення сесії Золотопотіцької селищної ради внаслідок проведення інвентаризації земельних ділянок громадянки Гуцуляк Марії Дмитрівни. . Проєкт рішення було зачитано. Зауважень не було, тому Михайло Дмитрович це питання поставив на голосування.

За це рішення  проголосувало – 24 (двадцять чотири)

  Проти  - 0 (нуль)

  Утрималися – 0 (нуль)

Рішення № 33 додається.

Слухали : Прокіпчука М.Д. – голову Золотопотіцької селищної ради, який

запропонував розглянути проєкт рішення про внесення змін в рішення сесії Золотопотіцької селищної ради внаслідок проведення інвентаризації земельних ділянок громадянина Ільницького Віктора Івановича. . Проєкт рішення було зачитано. Зауважень не було, тому Михайло Дмитрович це питання поставив на голосування.

За це рішення  проголосувало – 24 (двадцять чотири)

  Проти  - 0 (нуль)

  Утрималися – 0 (нуль)

Рішення № 34 додається.

Слухали : Прокіпчука М.Д. – голову Золотопотіцької селищної ради, який

запропонував розглянути проєкт рішення про внесення змін в рішення сесії Золотопотіцької селищної ради внаслідок проведення інвентаризації земельних ділянок громадянки Крижанівської  Анастасії  Василівни. . Проєкт рішення було зачитано. Зауважень не було, тому Михайло Дмитрович це питання поставив на голосування.

За це рішення  проголосувало – 24 (двадцять чотири)

  Проти  - 0 (нуль)

  Утрималися – 0 (нуль)

Рішення № 35 додається.

Слухали : Прокіпчука М.Д. – голову Золотопотіцької селищної ради, який

запропонував розглянути проєкт рішення про внесення змін в рішення сесії Золотопотіцької селищної ради внаслідок проведення інвентаризації земельних ділянок громадянки Мукан Галини Іванівни. . Проєкт рішення було зачитано. Зауважень не було, тому Михайло Дмитрович це питання поставив на голосування.

За це рішення  проголосувало – 24 (двадцять чотири)

  Проти  - 0 (нуль)

  Утрималися – 0 (нуль)

Рішення № 36 додається.

Слухали : Прокіпчука М.Д. – голову Золотопотіцької селищної ради, який

запропонував розглянути проєкт рішення про внесення змін в рішення сесії Золотопотіцької селищної ради внаслідок проведення інвентаризації земельних ділянок громадянки Погрібної Марії Ярославівни . Проєкт рішення було зачитано. Зауважень не було, тому Михайло Дмитрович це питання поставив на голосування.

За це рішення  проголосувало – 24 (двадцять чотири)

  Проти  - 0 (нуль)

  Утрималися – 0 (нуль)

Рішення № 37 додається.

 

Слухали : Прокіпчука М.Д. – голову Золотопотіцької селищної ради, який

запропонував розглянути проєкт рішення про внесення змін в рішення сесії Золотопотіцької селищної ради внаслідок проведення інвентаризації земельних ділянок громадянина Сеніва Степана Васильовичв. . Проєкт рішення було зачитано. Зауважень не було, тому Михайло Дмитрович це питання поставив на голосування.

За це рішення  проголосувало – 24 (двадцять чотири)

  Проти  - 0 (нуль)

  Утрималися – 0 (нуль)

Рішення № 38 додається.

Слухали : Прокіпчука М.Д. – голову Золотопотіцької селищної ради, який

запропонував розглянути проєкт рішення про внесення змін в рішення сесії Золотопотіцької селищної ради внаслідок проведення інвентаризації земельних ділянок громадянки Ткачук Парасковії Максимівни . Проєкт рішення було зачитано. Зауважень не було, тому Михайло Дмитрович це питання поставив на голосування.

За це рішення  проголосувало – 24 (двадцять чотири)

  Проти  - 0 (нуль)

  Утрималися – 0 (нуль)

Рішення № 39 додається.

Слухали : Прокіпчука М.Д. – голову Золотопотіцької селищної ради, який

запропонував розглянути проєкт рішення про внесення змін в рішення сесії Золотопотіцької селищної ради внаслідок проведення інвентаризації земельних ділянок громадянки Фірак  Марії Іванівни . Проєкт рішення було зачитано. Зауважень не було, тому Михайло Дмитрович це питання поставив на голосування.

За це рішення  проголосувало – 24 (двадцять чотири)

  Проти  - 0 (нуль)

  Утрималися – 0 (нуль)

Рішення № 40 додається.

Слухали: голову  Золотопотіцької ради М. Д. Прокіпчука, який

запропонував розглянути проєкт рішення про заключення договору оренди на земельну ділянку для будівництва та обслуговування будівель торгівлі Злепко Марії Іванівни. Проєкт рішення було зачитано. Зауважень не було, тому Михайло Дмитрович це питання поставив на голосування.

За це рішення  проголосувало – 24 (двадцять чотири)

  Проти  - 0 (нуль)

  Утрималися – 0 (нуль)

Рішення № 41 додається.

Слухали: голову  Золотопотіцької ради М. Д. Прокіпчука, який

запропонував розглянути проєкт рішення про   припинення договору оренди на земельну ділянку для будівництва та обслуговування будівель торгівлі Данелюк Ольги Олексіївни. Проєкт рішення було зачитано. Зауважень не було, тому Михайло Дмитрович це питання поставив на голосування.

За це рішення  проголосувало – 24 (двадцять чотири)

  Проти  - 0 (нуль)

  Утрималися – 0 (нуль)

Рішення № 42 додається.

Слухали: голову  Золотопотіцької ради М. Д. Прокіпчука, який

запропонував розглянути проєкт рішення про затвердження звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки громадянки Шевчук Оксани Михайлівни. Проєкт рішення було зачитано. Зауважень не було, тому Михайло Дмитрович це питання поставив на голосування.

За це рішення  проголосувало – 24 (двадцять чотири)

  Проти  - 0 (нуль)

  Утрималися – 0 (нуль)

Рішення № 43 додається.

Слухали: голову  Золотопотіцької ради М. Д. Прокіпчука, який

запропонував розглянути проєкт рішення про  надання дозволу на поділ земельної ділянки комунальної власності громадянина Головецького Ігоря Богдановича  жителя  с.Скоморохи. Проєкт рішення було зачитано. Зауважень не було, тому Михайло Дмитрович це питання поставив на голосування.

За це рішення  проголосувало – 24 (двадцять чотири)

  Проти  - 0 (нуль)

  Утрималися – 0 (нуль)

Рішення № 44  додається.

Слухали: голову  Золотопотіцької ради М. Д. Прокіпчука, який

запропонував розглянути проєкт рішення про  надання дозволу на поділ земельної ділянки комунальної власності громадянці  Шестерняк Тетяні Петрівні, жительці с. Костільники. Проєкт рішення було зачитано. Зауважень не було, тому Михайло Дмитрович це питання поставив на голосування.

За це рішення  проголосувало – 24 (двадцять чотири)

  Проти  - 0 (нуль)

  Утрималися – 0 (нуль)

Рішення № 45  додається.

Слухали: голову  Золотопотіцької ради М. Д. Прокіпчука, який

запропонував розглянути проєкт рішення про  заключення договору оренди на земельну ділянку для будівництва та обслуговування будівель торгівлі  Рудяка Анатолія Петровича. Зауважень не було, тому Михайло Дмитрович це питання поставив на голосування.

За це рішення  проголосувало – 24 (двадцять чотири)

  Проти  - 0 (нуль)

  Утрималися – 0 (нуль)

Рішення № 46  додається.

Слухали: голову  Золотопотіцької ради М. Д. Прокіпчука, який

запропонував розглянути проєкт рішення  про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Кушик Ілони Костянтинівни. Зауважень не було, тому Михайло Дмитрович це питання поставив на голосування.

За це рішення  проголосувало – 24 (двадцять чотири)

  Проти  - 0 (нуль)

  Утрималися – 0 (нуль)

Рішення № 47  додається.

 

Слухали: голову  Золотопотіцької ради М. Д. Прокіпчука, який

запропонував розглянути проєкт рішення  про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Паламарчук Станіславу Валерійовичу. Зауважень не було, тому Михайло Дмитрович це питання поставив на голосування.

За це рішення  проголосувало – 24 (двадцять чотири)

  Проти  - 0 (нуль)

  Утрималися – 0 (нуль)

Рішення № 48  додається.

 

Слухали: голову  Золотопотіцької ради М. Д. Прокіпчука, який

запропонував розглянути проєкт рішення  про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Пілецькому Василю Михайловичу. Зауважень не було, тому Михайло Дмитрович це питання поставив на голосування.

За це рішення  проголосувало – 24 (двадцять чотири)

  Проти  - 0 (нуль)

  Утрималися – 0 (нуль)

Рішення № 49  додається.

Слухали: голову  Золотопотіцької ради М. Д. Прокіпчука, який

запропонував розглянути проєкт рішення  про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Сіянчук Іванни Василівни. Зауважень не було, тому Михайло Дмитрович це питання поставив на голосування.

За це рішення  проголосувало – 24 (двадцять чотири)

  Проти  - 0 (нуль)

  Утрималися – 0 (нуль)

Рішення № 50 додається.

Слухали: голову  Золотопотіцької ради М. Д. Прокіпчука, який

запропонував розглянути проєкт рішення  про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Яворському Миколі Петровичу. Зауважень не було, тому Михайло Дмитрович це питання поставив на голосування.

За це рішення  проголосувало – 24 (двадцять чотири)

  Проти  - 0 (нуль)

  Утрималися – 0 (нуль)

Рішення № 51 додається.

Слухали: голову  Золотопотіцької ради М. Д. Прокіпчука, який

запропонував розглянути проєкт рішення  про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Яворській Таїсі Іванівні. Зауважень не було, тому Михайло Дмитрович це питання поставив на голосування.

За це рішення  проголосувало – 24 (двадцять чотири)

  Проти  - 0 (нуль)

  Утрималися – 0 (нуль)

Рішення № 52  додається.

Слухали: голову  Золотопотіцької ради М. Д. Прокіпчука, який

запропонував розглянути проєкт рішення  про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Шийчук Сніжані Миколаївні. Зауважень не було, тому Михайло Дмитрович це питання поставив на голосування.

За це рішення  проголосувало – 24 (двадцять чотири)

  Проти  - 0 (нуль)

  Утрималися – 0 (нуль)

Рішення № 53  додається.

Слухали: голову  Золотопотіцької ради М. Д. Прокіпчука, який

запропонував розглянути проєкт рішення  про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Янківській Марії Михайлівні. Зауважень не було, тому Михайло Дмитрович це питання поставив на голосування.

За це рішення  проголосувало – 24 (двадцять чотири)

  Проти  - 0 (нуль)

  Утрималися – 0 (нуль)

Рішення № 54  додається.

Слухали: голову  Золотопотіцької ради М. Д. Прокіпчука, який

запропонував розглянути проєкт рішення  про надання дозволу на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок  в натурі ( на місцевості)громадянину Бабію Василю Івановичу. Зауважень не було, тому Михайло Дмитрович це питання поставив на голосування.

За це рішення  проголосувало – 24 (двадцять чотири)

  Проти  - 0 (нуль)

  Утрималися – 0 (нуль)

Рішення № 55  додається.

Слухали: голову  Золотопотіцької ради М. Д. Прокіпчука, який

запропонував розглянути проєкт рішення  про надання дозволу на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок  в натурі ( на місцевості)громадянинці Баран Галині Миколаївні . Зауважень не було, тому Михайло Дмитрович це питання поставив на голосування.

За це рішення  проголосувало – 24 (двадцять чотири)

  Проти  - 0 (нуль)

  Утрималися – 0 (нуль)

Рішення № 56  додається.

Слухали: голову  Золотопотіцької ради М. Д. Прокіпчука, який

запропонував розглянути проєкт рішення  про надання дозволу на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок  в натурі ( на місцевості) громадянинину  Білоцерковичу Петру Євгенійовичу  . Зауважень не було, тому Михайло Дмитрович це питання поставив на голосування.

За це рішення  проголосувало – 24 (двадцять чотири)

  Проти  - 0 (нуль)

  Утрималися – 0 (нуль)

Рішення № 57  додається.

Слухали: голову  Золотопотіцької ради М. Д. Прокіпчука, який

запропонував розглянути проєкт рішення  про надання дозволу на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок  в натурі ( на місцевості)громадянину Бубніву Михайлу Миколайовичу . Зауважень не було, тому Михайло Дмитрович це питання поставив на голосування.

За це рішення  проголосувало – 24 (двадцять чотири)

  Проти  - 0 (нуль)

  Утрималися – 0 (нуль)

Рішення № 58  додається.

Слухали: голову  Золотопотіцької ради М. Д. Прокіпчука, який

запропонував розглянути проєкт рішення  про надання дозволу на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок  в натурі ( на місцевості) громадянинці Вуїв  Ользі Василівні  . Зауважень не було, тому Михайло Дмитрович це питання поставив на голосування.

За це рішення  проголосувало – 24 (двадцять чотири)

  Проти  - 0 (нуль)

  Утрималися – 0 (нуль)

Рішення № 59  додається.

Слухали: голову  Золотопотіцької ради М. Д. Прокіпчука, який

запропонував розглянути проєкт рішення  про надання дозволу на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок  в натурі ( на місцевості) громадянинці Гатанюк Роксолані Зіновіївні  . Зауважень не було, тому Михайло Дмитрович це питання поставив на голосування.

За це рішення  проголосувало – 24 (двадцять чотири)

  Проти  - 0 (нуль)

  Утрималися – 0 (нуль)

Рішення № 60  додається.

Слухали: голову  Золотопотіцької ради М. Д. Прокіпчука, який

запропонував розглянути проєкт рішення  про надання дозволу на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок  в натурі ( на місцевості) громадянинину Гонтці Михайлу Михайловичу. Зауважень не було, тому Михайло Дмитрович це питання поставив на голосування.

За це рішення  проголосувало – 24 (двадцять чотири)

  Проти  - 0 (нуль)

  Утрималися – 0 (нуль)

Рішення № 61  додається.

Слухали: голову  Золотопотіцької ради М. Д. Прокіпчука, який

запропонував розглянути проєкт рішення  про надання дозволу на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок  в натурі ( на місцевості) громадянину  Гуті Михайлу Володимировичу   . Зауважень не було, тому Михайло Дмитрович це питання поставив на голосування.

За це рішення  проголосувало – 24 (двадцять чотири)

  Проти  - 0 (нуль)

  Утрималися – 0 (нуль)

Рішення № 62  додається.

Слухали: голову  Золотопотіцької ради М. Д. Прокіпчука, який

запропонував розглянути проєкт рішення  про надання дозволу на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок  в натурі ( на місцевості) громадянину  Данелюку Миколі Дмитровичу  . Зауважень не було, тому Михайло Дмитрович це питання поставив на голосування.

За це рішення  проголосувало – 24 (двадцять чотири)

  Проти  - 0 (нуль)

  Утрималися – 0 (нуль)

Рішення № 63  додається.

Слухали: голову  Золотопотіцької ради М. Д. Прокіпчука, який

запропонував розглянути проєкт рішення  про надання дозволу на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок  в натурі ( на місцевості) громадянинці Данелюк Ользі Зіновіївні  . Зауважень не було, тому Михайло Дмитрович це питання поставив на голосування.

За це рішення  проголосувало – 24 (двадцять чотири)

  Проти  - 0 (нуль)

  Утрималися – 0 (нуль)

Рішення № 64  додається.

 

Слухали: голову  Золотопотіцької ради М. Д. Прокіпчука, який

запропонував розглянути проєкт рішення  про надання дозволу на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок  в натурі ( на місцевості) громадянинці Кравчук Зоряні Романівні .

Виступила:Зоряна  Романівна заявила про конфлікт інтересів (вона є депутатом Золотопотіцької ради 8 скликання)

Після чого  Михайло Дмитрович це питання поставив на голосування.

За це рішення  проголосувало – 23 (двадцять три)

  Проти  - 0 (нуль)

  Утрималися – 0 (нуль)

Рішення № 65  додається.

Слухали: голову  Золотопотіцької ради М. Д. Прокіпчука, який

запропонував розглянути проєкт рішення  про надання дозволу на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок  в натурі ( на місцевості) громадянинці Кравчук Марії Степанівні  . Зауважень не було, тому Михайло Дмитрович це питання поставив на голосування.

За це рішення  проголосувало – 24 (двадцять чотири)

  Проти  - 0 (нуль)

  Утрималися – 0 (нуль)

Рішення № 66  додається.

 

Слухали: голову  Золотопотіцької ради М. Д. Прокіпчука, який

запропонував розглянути проєкт рішення  про надання дозволу на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок  в натурі ( на місцевості) громадянці Кравчук Марії Степанівні  . Зауважень не було, тому Михайло Дмитрович це питання поставив на голосування.

За це рішення  проголосувало – 24 (двадцять чотири)

  Проти  - 0 (нуль)

  Утрималися – 0 (нуль)

Рішення № 67 додається.

 

Слухали: голову  Золотопотіцької ради М. Д. Прокіпчука, який

запропонував розглянути проєкт рішення  про надання дозволу на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок  в натурі ( на місцевості) громадянинціКрицак Марії Володимирівні  . Зауважень не було, тому Михайло Дмитрович це питання поставив на голосування.

За це рішення  проголосувало – 24 (двадцять чотири)

  Проти  - 0 (нуль)

  Утрималися – 0 (нуль)

Рішення № 68  додається.

Слухали: голову  Золотопотіцької ради М. Д. Прокіпчука, який

запропонував розглянути проєкт рішення  про надання дозволу на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок  в натурі ( на місцевості) громадянинці Кузь Марії Степанівні  . Зауважень не було, тому Михайло Дмитрович це питання поставив на голосування.

За це рішення  проголосувало – 24 (двадцять чотири)

  Проти  - 0 (нуль)

  Утрималися – 0 (нуль)

Рішення № 69 додається.

 

Слухали: голову  Золотопотіцької ради М. Д. Прокіпчука, який

запропонував розглянути проєкт рішення  про надання дозволу на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок  в натурі ( на місцевості) громадянину  Кульчицькому Володимиру Миколайовичу  . Зауважень не було, тому Михайло Дмитрович це питання поставив на голосування.

За це рішення  проголосувало – 24 (двадцять чотири)

  Проти  - 0 (нуль)

  Утрималися – 0 (нуль)

Рішення № 70  додається.

 

Слухали: голову  Золотопотіцької ради М. Д. Прокіпчука, який

запропонував розглянути проєкт рішення  про надання дозволу на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок  в натурі ( на місцевості) громадянинці Кушик Леокардії Домківні . Зауважень не було, тому Михайло Дмитрович це питання поставив на голосування.

За це рішення  проголосувало – 24 (двадцять чотири)

  Проти  - 0 (нуль)

  Утрималися – 0 (нуль)

Рішення № 71  додається.

Слухали: голову  Золотопотіцької ради М. Д. Прокіпчука, який

запропонував розглянути проєкт рішення  про надання дозволу на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок  в натурі ( на місцевості) громадянину  Лозюку Віталію Івановичу  . Зауважень не було, тому Михайло Дмитрович це питання поставив на голосування.

За це рішення  проголосувало – 24 (двадцять чотири)

  Проти  - 0 (нуль)

  Утрималися – 0 (нуль)

Рішення № 72  додається.

 

Слухали: голову  Золотопотіцької ради М. Д. Прокіпчука, який

запропонував розглянути проєкт рішення  про надання дозволу на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок  в натурі ( на місцевості) громадянинці Николюк Марії Григорівні  . Зауважень не було, тому Михайло Дмитрович це питання поставив на голосування.

За це рішення  проголосувало – 24 (двадцять чотири)

  Проти  - 0 (нуль)

  Утрималися – 0 (нуль)

Рішення № 73  додається.

Слухали: голову  Золотопотіцької ради М. Д. Прокіпчука, який

запропонував розглянути проєкт рішення  про надання дозволу на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок  в натурі ( на місцевості) громадянинці  Процюк Ніні Михайлівні  . Зауважень не було, тому Михайло Дмитрович це питання поставив на голосування.

За це рішення  проголосувало – 24 (двадцять чотири)

  Проти  - 0 (нуль)

  Утрималися – 0 (нуль)

Рішення № 74  додається.

 

Слухали: голову  Золотопотіцької ради М. Д. Прокіпчука, який

запропонував розглянути проєкт рішення  про надання дозволу на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок  в натурі ( на місцевості) громадянинці Сем’янків Марії Василівні  . Зауважень не було, тому Михайло Дмитрович це питання поставив на голосування.

За це рішення  проголосувало – 24 (двадцять чотири)

  Проти  - 0 (нуль)

  Утрималися – 0 (нуль)

Рішення № 75  додається.

Слухали: голову  Золотопотіцької ради М. Д. Прокіпчука, який

запропонував розглянути проєкт рішення  про надання дозволу на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок  в натурі ( на місцевості) громадянину скочипцю Івану Володимировичу  . Зауважень не було, тому Михайло Дмитрович це питання поставив на голосування.

За це рішення  проголосувало – 24 (двадцять чотири)

  Проти  - 0 (нуль)

  Утрималися – 0 (нуль)

Рішення № 76  додається.

Слухали: голову  Золотопотіцької ради М. Д. Прокіпчука, який

запропонував розглянути проєкт рішення  про надання дозволу на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок  в натурі ( на місцевості) громадянину  Храпку Володимиру Дмитровичу  . Зауважень не було, тому Михайло Дмитрович це питання поставив на голосування.

За це рішення  проголосувало – 24 (двадцять чотири)

  Проти  - 0 (нуль)

  Утрималися – 0 (нуль)

Рішення № 77  додається.

Слухали: голову  Золотопотіцької ради М. Д. Прокіпчука, який

запропонував розглянути проєкт рішення  про затвердження акту розгляду земельних спорів  землекористувачів Аннин Г.М., Михайлюк М.С. та Стеренчак Г.М. складений  06.10.2020 року.

 Зауважень не було, тому Михайло Дмитрович це питання поставив на голосування.

За це рішення  проголосувало – 24 (двадцять чотири)

  Проти  - 0 (нуль)

  Утрималися – 0 (нуль)

Рішення № 78  додається.

 

Слухали: голову  Золотопотіцької ради М. Д. Прокіпчука, який

запропонував розглянути проєкт рішення  про затвердження акту розгляду земельних спорів  землекористувачів Джердж М.Г., та Бочкарової О.М. складений  20.10.2020 року.

 Зауважень не було, тому Михайло Дмитрович це питання поставив на голосування.

За це рішення  проголосувало – 24 (двадцять чотири)

  Проти  - 0 (нуль)

  Утрималися – 0 (нуль)

Рішення № 79  додається.

Слухали: голову  Золотопотіцької ради М. Д. Прокіпчука, який

запропонував розглянути проєкт рішення  про затвердження акту розгляду земельних спорів  землекористувачів Карач В.М. та Качмар І.П. складений  28.10.2020 року.

 Зауважень не було, тому Михайло Дмитрович це питання поставив на голосування.

За це рішення  проголосувало – 24 (двадцять чотири)

  Проти  - 0 (нуль)

  Утрималися – 0 (нуль)

Рішення № 80 додається.

Слухали: голову  Золотопотіцької ради М. Д. Прокіпчука, який

запропонував розглянути проєкт рішення  про затвердження акту розгляду земельних спорів  землекористувача Фірак М.І. складений  02.10.2020 року.

Зауважень не було, тому Михайло Дмитрович це питання поставив на голосування.

За це рішення  проголосувало – 24 (двадцять чотири)

 Проти  - 0 (нуль)

 Утрималися – 0 (нуль)

Рішення № 81  додається.

Слухали: голову  Золотопотіцької ради М. Д. Прокіпчука, який

запропонував розглянути проєкт рішення  про  затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва громадянина Дем’янчука Івана Володимировича жителя  с. Соколів.

Зауважень не було, тому Михайло Дмитрович це питання поставив на голосування.

За це рішення  проголосувало – 24 (двадцять чотири)

Проти  - 0 (нуль)

Утрималися – 0 (нуль)

Рішення № 82  додається.

 

 

Слухали: голову  Золотопотіцької ради М. Д. Прокіпчука, який

запропонував розглянути проєкт рішення  про  затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва громадянина Мацюк Ярослава Степановича жителя  .

Зауважень не було, тому Михайло Дмитрович це питання поставив на голосування.

За це рішення  проголосувало – 24 (двадцять чотири)

Проти  - 0 (нуль)

Утрималися – 0 (нуль)

Рішення № 83  додається.

Слухали: голову  Золотопотіцької ради М. Д. Прокіпчука, який

запропонував розглянути проєкт рішення  про  внесення змін в рішення п’ятої сесії ІІ пленарного засідання та сьомого скликаЗолотопотіцької селищної ради відповідно до заяви громадянки Дорож Олени Володимирівни жительки с. Сновидів.

Зауважень не було, тому Михайло Дмитрович це питання поставив на голосування.

За це рішення  проголосувало – 24 (двадцять чотири)

Проти  - 0 (нуль)

Утрималися – 0 (нуль)

Рішення № 84  додається.

Слухали: голову  Золотопотіцької ради М. Д. Прокіпчука, який

запропонував затвердити Програму про проведення нормативної грошової оцінки земель у 2020- 2023 р.

Виступили: Григоришин В.М., який поцікавився чи проплачена ця програма. На що начальник земельного відділу Цьомик Світлана Михайлівна відповіла,

що не проплачена

За це рішення  проголосувало – 24 (двадцять чотири)

Проти  - 0 (нуль)

Утрималися – 0 (нуль)

Рішення № 85  додається.

Слухали: голову  Золотопотіцької ради М. Д. Прокіпчука, який

запропонував розглянути проєкт рішення  про надання дозволу на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок  в натурі ( на місцевості) громадянину  Боднаруку  Михайлу Степановичу   .

Зауважень не було, тому Михайло Дмитрович це питання поставив на голосування.

За це рішення  проголосувало – 24 (двадцять чотири)

  Проти  - 0 (нуль)

  Утрималися – 0 (нуль)

Рішення № 86  додається.

Слухали: голову  Золотопотіцької ради М. Д. Прокіпчука, який

запропонував розглянути проєкт рішення  про надання дозволу на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок  в натурі ( на місцевості) громадянину Буню Ігорю Васильовичу   . Зауважень не було, тому Михайло Дмитрович це питання поставив на голосування.

За це рішення  проголосувало – 24 (двадцять чотири)

  Проти  - 0 (нуль)

  Утрималися – 0 (нуль)

Рішення № 87 додається.

Слухали: голову  Золотопотіцької ради М. Д. Прокіпчука, який

запропонував розглянути проєкт рішення  про надання дозволу на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок  в натурі ( на місцевості) громадянці  Джердж  Ганні Григорівні.

 Зауважень не було, тому Михайло Дмитрович це питання поставив на голосування.

За це рішення  проголосувало – 24 (двадцять чотири)

  Проти  - 0 (нуль)

  Утрималися – 0 (нуль)

Рішення № 88  додається.

Слухали: голову  Золотопотіцької ради М. Д. Прокіпчука, який

запропонував розглянути проєкт рішення  про надання дозволу на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок  в натурі ( на місцевості) громадянці  Рожелюк Людмилі Михайлівні   .

 Зауважень не було, тому Михайло Дмитрович це питання поставив на голосування.

За це рішення  проголосувало – 24 (двадцять чотири)

  Проти  - 0 (нуль)

  Утрималися – 0 (нуль)

Рішення № 89  додається.

Слухали: голову  Золотопотіцької ради М. Д. Прокіпчука, який

запропонував розглянути проєкт рішення  про надання дозволу на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок  в натурі ( на місцевості) громадянину  Тимчишину  Михайлу Григоровичу   . Зауважень не було, тому Михайло Дмитрович це питання поставив на голосування.

За це рішення  проголосувало – 24 (двадцять чотири)

  Проти  - 0 (нуль)

  Утрималися – 0 (нуль)

Рішення № 90 додається.

Слухали: голову  Золотопотіцької ради М. Д. Прокіпчука, який

запропонував розглянути проєкт рішення  про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо поділу  земельної  ділянки   громадянки  Паращук Любові Богданівни жительки с. Трибухівці  .

Виступив: Поврозник Ю.З., який вніс роз’яснення , що це земля під колишньою автобусною Золотопотіцькою. Щоб потім не було розмов, що продали.

Потім Михайло Дмитрович це питання поставив на голосування.

За це рішення  проголосувало – 24 (двадцять чотири)

  Проти  - 0 (нуль)

  Утрималися – 0 (нуль)

Рішення № 91  додається.

Слухали: голову  Золотопотіцької ради М. Д. Прокіпчука, який

запропонував розглянути проєкт рішення  про затвердження   технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок  в натурі ( на місцевості) громадянці  Гірчак  Ніні Василівні. Зауважень не було, тому Михайло Дмитрович це питання поставив на голосування.

За це рішення  проголосувало – 24 (двадцять чотири)

  Проти  - 0 (нуль)

  Утрималися – 0 (нуль)

Рішення № 92  додається.

Слухали: голову  Золотопотіцької ради М. Д. Прокіпчука, який

запропонував розглянути проєкт рішення  про затвердження   технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок  в натурі ( на місцевості) громадянину  Глухану Івану  Михайловичу . Зауважень не було, тому Михайло Дмитрович це питання поставив на голосування.

За це рішення  проголосувало – 24 (двадцять чотири)

  Проти  - 0 (нуль)

  Утрималися – 0 (нуль)

Рішення № 93  додається.

Слухали: голову  Золотопотіцької ради М. Д. Прокіпчука, який

запропонував розглянути проєкт рішення  про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок громадянки Гнатишин Ганни Федорівни жительки с.Миколаївка.

Зауважень не було, тому Михайло Дмитрович це питання поставив на голосування.

За це рішення  проголосувало – 24 (двадцять чотири)

  Проти  - 0 (нуль)

  Утрималися – 0 (нуль)

Рішення № 94  додається.

Слухали: голову  Золотопотіцької ради М. Д. Прокіпчука, який

запропонував розглянути проєкт рішення  про затвердження   технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок  в натурі ( на місцевості) громадянці  Карач   Надії  Петрівні. Зауважень не було, тому Михайло Дмитрович це питання поставив на голосування.

За це рішення  проголосувало – 24 (двадцять чотири)

  Проти  - 0 (нуль)

  Утрималися – 0 (нуль)

Рішення № 95  додається.

Слухали: голову  Золотопотіцької ради М. Д. Прокіпчука, який

запропонував розглянути проєкт рішення  про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок  в натурі ( на місцевості) громадянці  Качоровській Олександрі Олегівні .

 Зауважень не було, тому Михайло Дмитрович це питання поставив на голосування.

За це рішення  проголосувало – 24 (двадцять чотири)

  Проти  - 0 (нуль)

  Утрималися – 0 (нуль)

Рішення № 96  додається.

Слухали: голову  Золотопотіцької ради М. Д. Прокіпчука, який

запропонував розглянути проєкт рішення  про  затердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок  в натурі ( на місцевості) громадянину   Коростілю Олегу Степановичу .

Зауважень не було, тому Михайло Дмитрович це питання поставив на голосування.

За це рішення  проголосувало – 24 (двадцять чотири)

  Проти  - 0 (нуль)

  Утрималися – 0 (нуль)

Рішення № 97  додається.

Слухали: голову  Золотопотіцької ради М. Д. Прокіпчука, який

запропонував розглянути проєкт рішення  про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок  в натурі ( на місцевості) громадянину  Павлюку  Богдану Миколайовичу .

 Зауважень не було, тому Михайло Дмитрович це питання поставив на голосування.

За це рішення  проголосувало – 24 (двадцять чотири)

  Проти  - 0 (нуль)

  Утрималися – 0 (нуль)

Рішення № 98  додається.

Слухали: голову  Золотопотіцько


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь