ЗОЛОТОПОТІЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Тернопільська область, Чортківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проєкт рішення №б-н «Про затвердження Положення про преміювання»

Кількість переглядів: 230
Скликання: Восьме скликання
Сесія: П’ята сесія
Тип документу: Проєкт рішення
Дата: 27.01.2021
Номер документу: б-н
Назва документу: Про затвердження Положення про преміювання
Прикріплені файли:

                                                                                                                   Проєкт: автор         

                                                                                 Дем’янчук У.Т – секретар    

                                                                                 селищної ради

 

 

 

УКРАЇНА

ЗОЛОТОПОТІЦЬКА  СЕЛИЩНА  РАДА

БУЧАЦЬКОГО РАЙОНУ  ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

ІV сесія

Рішення №

_____ 2021 року                                                             смт. Золотий Потік

 

 

 

Про затвердження Положення про преміювання

працівників виконавчих органів апарату

Золотопотіцької   селищної ради                

 

  Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 09.03.2006 № 268 «Про впорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів» і внесеними змінами, статті 21 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», враховуючи вимоги  Кодексу законів  про працю України, враховуючи позитивні висновки та рекомендації постійної комісії з питань  планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів, інвестицій, регуляторної політики, торгівлі, послуг та розвитку підприємництва, селищна рада  

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Затвердити Положення про преміювання працівників виконавчих органів апарату Золотопотіцької селищної ради  (додаток №1).

 

2. Рішення селищної ради від 17.12.2017 №1763 «Про затвердження Положення про преміювання  працівників виконавчих органів апарату Золотопотіцької селищної ради » вважати такими, що втратили чинність з 28 січня 2021 року.

 

3. Контроль за виконанням рішення покласти на начальника відділу – головного бухгалтера відділу фінансового-господарського забезпечення селищної ради

Ю.П. Томашева.

 

 

 

Селищний голова                                                                       Михайло ПРОКІПЧУК

 

 

 

 

 

                                                                                                          Додаток 1

                                                                                                           до рішення  Золотопотіцької 

                                                                                                            селищної ради                         

                                                                                                            від _____ № _______

 

  ПОЛОЖЕННЯ

 про преміювання працівників виконавчих органів  апарату

Золотопотіцької селищної ради

 

  1. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

 

1.1. Положення про преміювання працівників виконавчих органів апарату Золотопотіцької селищної ради розроблено відповідно до ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  ст.21 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», ст.97 КЗпП України, Постанови Кабінету Міністрів України від 09.03.2006 № 268 «Про впорядкування структури та умов оплати праці працівників органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів», наказу Міністерства праці України від 02.10.1996  № 77 «Про умови оплати праці робітників, зайнятих обслуговуванням органів виконавчої влади, місцевого самоврядування та їх виконавчих органів, органів прокуратури, судів та інших органів», з метою заохочення працівників селищної ради за ініціативність, високопродуктивну працю, добросовісне виконання посадових обов’язків і завдань.

1.2. Дія цього Положення поширюється на усіх працівників селищної ради.

 1.3. Положення має за мету регламентувати процедурні питання преміювання працівників з обов'язковим урахуванням якості та ефективності їх роботи, вагомості  персонального внеску кожного у загальні результати роботи.

1.4. Премії не виплачуються працівникам за час тимчасової непрацездатності, перебування у відпустці, відрядженим на навчання з метою підвищення кваліфікації, в тому числі за кордон.

1.5. Працівникам, які звільнилися з роботи в місяці, за який проводиться преміювання, премія не виплачується, за винятком працівників, які вийшли на пенсію, звільнилися в зв’язку із закінченням терміну повноважень, за станом здоров'я чи перейшли на іншу роботу в порядку переводу.

1.6. Працівникам, яким винесена догана, премія не виплачується протягом дії дисциплінарного стягнення.

       1.7 Працівники, які допустили порушення чинного законодавства та інші недоліки в роботі позбавляються премії повністю або частково за той період, в якому допущені недоліки в роботі.

2.  ПОКАЗНИКИ ПРЕМІЮВАННЯ І РОЗМІР ПРЕМІЇ

 

2.1. Цим положенням передбачено преміювання працівників виконавчого органу  апарату селищної ради, спрямоване на стимулювання за підсумками роботи кожного місяця за наявності фонду заробітної плати:

  • за своєчасну і якісну роботу по складанню та виконанню плану заходів програми соціального, економічного та культурного розвитку Золотопотіцької селищної територіальної громади, програм, селищного бюджету, конкретний внесок в роботу по збору доходів бюджету, підвищення ефективності використання бюджетних коштів;
  • своєчасне і якісне виконання завдань, передбачених планами роботи виконкому та селищної ради, рішень сесії, виконкому та розпоряджень селищного голови рекомендацій вищеназваних органів влади;
  • розробку та впровадження заходів, спрямованих на підвищення ефективності витрачання коштів, виділених на фінансування заходів соціальноекономічного розвитку селища, поліпшення планування видатків на утриманні бюджетних установ;
  • за рішенням селищного голови (згідно розпорядження) працівники виконавчого органу апарату селищної ради можуть преміюватися з професійного свята та державних свят;
  • в окремих випадках, за виконання особливо важливої роботи або з нагоди ювілейних та святкових дат за розпорядженням селищного голови з  урахуванням особистого внеску працівникам, може бути виплачена одноразова премія, в розмірі одного посадового окладу, у межах затвердженого фонду оплати праці.

 2.2. Премія нараховується працівникам у грошовій формі до посадового окладу.

2.3. Зменшення розміру преміювання працівників або позбавлення їх премії здійснюється у разі якщо мають порушення трудової та виконавчої дисципліни, не виконують вимог посадових інструкцій, з вини яких допущено неякісне та несвоєчасне виконання завдань та доручень у періоді, за який нараховується премія.

 

3. ПОРЯДОК ВИЗНАЧЕННЯ ТА РОЗРАХУНОК РОЗМІРУ ПРЕМІЇ

 

3.1. Розрахунок загальної суми коштів, що спрямовується на преміювання, виконує начальник відділу фінансово-господарського забезпечення – головний бухгалтер селищної ради щомісячно до 25 числа та подає на розгляд керівництву селищної ради.

3.2. Розмір премії кожного  працівника визначає своїм розпорядженням селищний голова, в межах доведеної суми коштів на преміювання працівників селищної ради, у грошовій формі.        

    

4. ПОРЯДОК ПРЕМІЮВАННЯ

 

4.1. Відділ фінансово-господарського забезпечення селищної ради узагальнює всі розрахунки, перевіряє їх правильність, складає загальну відомість на виплату премії.

4.2. Преміювання секретаря та заступників селищного голови здійснюється на підставі розпорядження селищного голови. Преміювання всіх інших працівників також здійснюється на підставі розпорядження селищного голови, яке готується на основі доповідної записки керуючого справами  селищної ради на ім’я селищного голови. У доповідній записці визначається перелік працівників для преміювання із зазначенням розміру преміювання та працівників, яких потрібно позбавити премії із відповідним обґрунтуванням.

       4.3 Це Положення вводиться в дію з ___ січня 2021 року і є обов`язковим для використання в роботі.

       4.4 Зміни та доповнення до Положення про преміювання працівників виконавчих органів апарату  Золотопотіцької селищної ради здійснюються  на підставі рішення селищної ради.

 

  1. СТРОКИ ВИПЛАТИ ПРЕМІЇ

 

5.1. Виплата премій працівникам селищної ради проводиться відділом фінансово-господарського забезпечення селищної ради селищної ради на підставі розпорядження селищного голови не пізніше 25 числа наступного місяця.

 

 

 

          Секретар селищної ради                                                  Уляна ДЕМ’ЯНЧУК


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь