ЗОЛОТОПОТІЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Тернопільська область, Чортківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Рішення №б.н. «Протокол №18 ІІ пленарне засідання  Пленарного засідання Восьмого скликання                                                       14 сесії»

Кількість переглядів: 102
Скликання: Восьме скликання
Сесія: Чотирнадцята сесія (ІІ пленарне засідання)
Тип документу: Рішення
Дата: 22.11.2021
Автор: Дем'янчук Уляна Тарасівна
Номер документу: б.н.
Назва документу: Протокол №18 ІІ пленарне засідання  Пленарного засідання Восьмого скликання                                                       14 сесії
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (0.07 МБ)

 

Золотопотіцька селищна  рада

Бучацький район Тернопільська  область

 

 

 

 

Протокол №18

ІІ пленарне засідання

 Пленарного засідання

Восьмого скликання

                                                      14 сесії

 

 

22 жовтня   2021 року                                                   смт. Золотий Потік

Присутні: Прокіпчук М.Д.   -   голова  Золотопотіцької  селищної ради,            Юзьків В.П., Павлюк В.М., Кривулич В. В., Григоришин В.М., Штепула В.В., Кравчук З.Р.,   Навроцький М.Г., Гнатківський В.В., Шиманська Л.М.,  Петрів І.В., Михайловський М.В.,        Стрільчук Т. С.,  Кіндрат І.В., Поврозник Ю.З.,Кавецький Р.І.,  Кіндрат  В.Я.,  Вуїв О.М., Дем’янчук У.Т., Богачик Л.Р.,  Крисюк А.І., Демах І.В. 

Відсутні: Головецький В.Я.,  Сеник Л.В.,Заріцька Н.Р., Макарук В.В.,    

Запрошені: старости Лучко Р.М., Юрчак  В.Р., Федьків Л.М., Костриба Н.В.,          Фецич Г.В., Данилюк І. І, Дармограй Ст. В.,  а також Чорна Л.В., Дручок Г.І.

                                                                          

                                                                   Порядок денний

1.Про внесення змін у кількісний склад виконавчого комітету Золотопотіцької селищної ради

2.Про внесення змін у штатний розпис Скомороського ЗДО.

3.Про розгляд прогнозу бюджету Золотопотіцької селищної ради

на 2022-2024 роки

4. Про внесення змін до селищного бюджету

5.Про вилучення земельної ділянки у  громадянина Бернадинюка Степана Васильовича   площею 0,1700 га.

6. Про надання дозволу на виготовлення  технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки  в натурі ( на місцевості)  громадянину Скрипнику Роману Володимировичу, жителю с. Соколів,  з метою передачі її  у власність

7.Про вилучення земельної ділянки у  громадянина Ролі Петра Віталійовича   площею 0,1400 га.

8. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність  Зінику Василю Миколайовичу, жителю с. Рублин

9.Про вилучення земельної ділянки у  громадянина Дем?янчука Івана Петровича, жителя с. Сокілець  

10. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність  Демянчук Уляні Іванівні, жительці с. Сокілець

11. Про вилучення земельної ділянки у  громадянки Василишин Ганни Михайлівни   площею 0,1000 га.

12. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Василишину Михайлу Михайловичу, жителю смт. Золотий Потік

13.Про вилучення земельної ділянки у  громадянина Стефанюка Бориса Богдановича, жителя с. Стінка.

14. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянціСтефанюк Любові Михайлівні, жительці с. Стінка.

15.Про вилучення земельної ділянки у  громадянина Федоріва Степана Ярославовича, жителя с. Стінка.

16.  Про надання дозволу на виготовлення  технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки  в натурі ( на місцевості) громадянину Дармограю Богдану Михайловичу, жителю с. Стінка, з метою передачі її  у власність.

17. Про внесення змін в попереднє рішення про надання дозволу на виготовлення  технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки  в натурі ( на місцевості) 

18. Про внесення змін в попереднє рішення про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки у власність.

19.Про внесення змін в попереднє рішення про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки у власність.

20. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  в оренду ВАТ „Тернопільобленерго”площею 0,020 га,  для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії (ЗТП- 327), що розташована    за адресою:    с.  Стінка..

21. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність  Ошовській Тетяні Ігорівні, жительці с. Стінка.

22. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність  Федоращуку Михайлу Михайловичу, жителю с. Стінка.

23. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність  Василику Івану Васильовичу, жителю с. Стінка.

24. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянину Когутаничу Василю Дмитровичу, жителю  с. Возилів. 

25. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність  Денис Марії Михайлівні, жительці с. Скоморохи. 

26. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянці Когутанич Валентині  Григорівні, жительці  с. Возилів. 

27.Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянину Гонтці Михайлу Михайловичу, жителю  смт. Золотий Потік.

28. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину  Гузовському Миколі Іваничу, жителю  с. Скоморохи . площею:

29. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину  Лесюку Віталію Вікторовичу, жителю  с. Соколів, площею:

30. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  громадянці Бучинській Марії Яківні, жительці с. Сокілець.

31. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянину  Баранюку Михайлу Степановичу, жителю с.Русилів.

32. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці  Рожелюк Любові Василівні, жительці  с. Костільники площею:

- 2.0 га – для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться за адресою: с. Костільники, ур.»Федева»

33. Про надання дозволу на виготовлення  технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки  в натурі ( на місцевості) громадянину Бубніву Андрію Ярославовичу, жителю с. Сновидів.

34.  Про надання дозволу на виготовлення  технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки  в натурі ( на місцевості) громадянці Денис Марії Михайлівні, жительці с. Скоморохи, з метою передачі її  у власність.

35.Про надання дозволу на виготовлення  технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки  в натурі ( на місцевості) громадянинуПавлюку Ярославу Михайловичу, жителю с. Возилів, з метою передачі її  у власність.

36. Про надання дозволу на виготовлення  технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки  в натурі ( на місцевості) громадянціБубнів Наталії Михайлівні, жительці с. Стінка, з метою передачі її  у власність.

37. Про надання дозволу на виготовлення  технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки  в натурі ( на місцевості) громадянці Михайлюк Надії Василівні, жительці с. Стінка, з метою передачі її  у власність.

38. Про надання дозволу на виготовлення  технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки  в натурі ( на місцевості) громадянціГнатківській Ользі Василівні, жительці с. Стінка, з метою передачі її  у власність.

39. Про надання дозволу на виготовлення  технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки  в натурі ( на місцевості) громадянину Сеніву Богдану Івановичу, жителю с. Соколів.

40. Про затвердження проекту  землеустрою громадянина Кавецького Андрія Михайловича,  жителя с. Скоморохи,  

41. Про затвердження проекту  землеустрою громадянки Стефанишин Марії Михайлівни,  жительки с. Скоморохи.  

42. Про затвердження проекту  землеустрою громадянина Павлюка Івана  Михайловича,  жителя с. Сновидів.

43. Про затвердження проекту  землеустрою громадянкиПрокопів Любові Миколаївни,  жительки с. Скоморохи,  

44. Про затвердження проекту  землеустрою  щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення  комунальнох власності для подальшого продажу права оренди на земельних торгах

45. Про затвердження проекту  землеустрою  щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення  комунальнох власності для подальшого продажу права оренди на земельних торгах

46.Про затвердження проекту  землеустрою  щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення  комунальнох власності для подальшого продажу права оренди на земельних торгах

47. Про затвердження проекту  землеустрою  щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення  комунальнох власності для подальшого продажу права оренди на земельних торгах

48. Про затвердження проекту  землеустрою громадянина Салабая Павла Романовича,  жителя с. Соколів

49. Про затвердження проекту  землеустрою  Михайлюка Михайла Степановича,  жителя с. Скоморохи.

50. Про затвердження проекту  землеустрою  Михайлюк Любові Михайлівни,  жительки  с. Скоморохи

51.СЛУХАЛИ: Про затвердження проекту  землеустрою громадянина  Базиволяка Михайла Михайловича,  жителя с. Космирин.

52. Про затвердження проекту  землеустрою громадянки  Присяжнюк Нелі Володимирівни,  жительки  с. Космирин

53. Про затвердження проекту  землеустрою  Климчуку Михайлу Романовичу,  жителя с. Костільники

54.Про затвердження проекту  землеустрою громадянкиЗлепко Марії Михайлівни,  жительки  с. Рублин

55. Про затвердження проекту  землеустрою громадянкиКрисюк Оксани Миколаївни,  жительки  смт. Золотий Потік

56. Про затвердження проекту  землеустрою  Вандяка Івана Миколайовича,  жителя с. Скоморохи

57. Про затвердження проекту  землеустрою громадянки  Шавло Галини Михайлівни,  жительки  с. Космирин

58.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельної  ділянки в натурі (на місцевості)  Пронюка Руслана Богдановича,  жителя  с. Космирин

59.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельної  ділянки в натурі (на місцевості)   Джердж Ганни Михайлівни,  жителя  с. Космирин.

60.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельної  ділянки в натурі (на місцевості)  Дармограю Богдану Михайловичу,  жителя  с. Стінка/

61.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельної  ділянки в натурі (на місцевості)   Довбенко Ольги Іванівни,  жительки  с. Соколів..

62.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельної  ділянки в натурі (на місцевості)   Баран Олени Миколаївни,  жительки  с. Соколів..

63.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельної  ділянки в натурі (на місцевості)  Федишин Надії Богданівни,  жительки  с. Космирин

64.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельної  ділянки в натурі (на місцевості)   Стефанишин Марії Михайлівни,  жительки  с. Скоморохи.

65.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельної  ділянки в натурі (на місцевості)  Гончарова Віталія Васильовича,  жителя  с. Космирин

66.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельної  ділянки в натурі (на місцевості)   Деркач Ганни Миеолаївни,  жительки  с. Сновидів.

67.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельної  ділянки в натурі (на місцевості)   Прокопів Любові Миколаївни,  жительки  с. Скоморохи.

68. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельної  ділянки в натурі (на місцевості)  Франіва Івана Михайловича,  жителя с. Сновидів.

69. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельної  ділянки в натурі (на місцевості)  Белецану Василю Васильовичу,  жителю с. Стінка.

70. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельної  ділянки в натурі (на місцевості) Дармограй Галині Олексіївні,  жительці с. Стінка.

71.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельної  ділянки в натурі (на місцевості)   Вандяка Івана Миколайовича,  жителя   с. Скоморохи..

72. Про надання дозволу на викуп земельної ділянки

73.Про виконання рішення Тернпільського окружного адміністративного суду Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Івахів Г.І. площею 1,8203 га за кадастровим номером 6121281400:01:001:0367

74.Про надання дозволу на розроблення детального плану території забудови земельної ділянки площею  0,10 га  з метою будівництва і обслуговування житлових будинків, господарських будівель та споруд, що знаходиться   в с. Набережне, вул. Горішня.

75.Про надання дозволу на розроблення детального плану території забудови земельної ділянкиплощею  0,12 га  з метою будівництва і обслуговування  садового будинку,  що знаходиться   в с. Стінка.

76.Про надання дозволу на поділ земельної ділянки комунальної власності

77. Про звернення жителів с. Возилів щодо виділення пасовища  із земель запасу

78. Про надання   Золотопотіцькій територіальній  громаді дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянкиу комунальну власність орієнтовною площею 0,5000 га, яка розташована у с. Костільники як землі загального користування.

79.Про розірвання договору оренди

80. Про внесення змін до рішення № 727 Про встановлення ставок податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки  на території Золотопотіцької селищної  ради на 2022 рік

Слухали: Прокіпчука М.Д. – Золотопотіцького селищного  голову, який зазначив, що продовжуємо 14 сесію ІІ пленарне засідання.

Тоді Михайло Дмитрович вніс зміни у порядок денний і запропонував затвердити питання:

Про звільнення заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Чорної Лілії Володимирівни

Далі Михайло Дмитрович поставив це питання на голосування.

За це рішення проголосувало  - 20 (двадцять)

Проти – 0 (нуль)

Утрималися  - 0  (нуль)

Слухали : Прокіпчука М.Д. - Золотопотіцького селищного  голову, який  вніс на розгляд питання «Про звільнення заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Чорної Лілії Володимирівни». Далі Михайло Дмитрович повідомив депутатів, що вчора, 21 жовтня 2021 року, Ліля Володимирівна  написала заяву на звільнення за угодою сторін. Михайло Дмитрович зачитав заяву.

Виступили : Поврозник Ю.З., який запитав, чи розглядала цю заяву  депутатська комісія.

На що Михайло Дмитрович відповів, оскільки заява була написана  під кінець робочого дня  перед сесією, тому її одразу винесли на розгляд депутатам.  І це є обопільне рішення.  І голова не хоче з Лілею Володимирівною працювати і Ліля Володимирівна з головою у одній команді не  хоче працювати.

Далі Михайло Дмитрович поставив це питання на голосування.

За це рішення проголосувало  - 17 (сімнадцять)

Проти – 0 (нуль)

Утрималися  - 2  (двоє)

Рішення  №1179  прийнято

Слухали : Прокіпчука М.Д. - Золотопотіцького селищного  голову, який  вніс на розгляд питання «Про внесення змін у кількісний  та персональний склад виконавчого комітету Золотопотіцької селищної ради».

Виступили: Дручок Г.І., яка зазначила, що у нас у склад виконкому входило 31 особа , рішенням сесії у липні ми троє членів вивели, одного ввели. З числа тих, хто залишився більшість на засідання не ходять, тому важко зібрати кворум. Тому сьогодні ми виводимо тих членів, які жодного разу не прийшли на засідання. І згідно проекту рішення залишаємо склад виконавчого комітету у кількості двадцять один член.

Далі Михайло Дмитрович поставив це питання на голосування.

За це рішення проголосувало  -20 (двадцять)

Проти – 0 (нуль)

Утрималися – 0 (нуль)

Рішення  №1180  прийнято

Слухали : Прокіпчука М.Д. - Золотопотіцького селищного  голову, який  вніс на розгляд питання « Про внесення змін у штатний розпис Скомороського ЗДО».

Виступили: Крисюк А.І., який зазначив, що із заявою звернулася завідуюча Скомороського садочку Аннин, яка просить ввести 0,25 ставки фізінструктора.

Поврозник Ю.З., запитав скільки у садочку дітей.
Аннин Г. , яка відповіла, що 20 .

Поврозник Ю.З. уточнив, що це не багато.

Григоришин В.М.поцікавився чи на комісії розглядалося питання про довантаження.


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь