ЗОЛОТОПОТІЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Тернопільська область, Чортківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Рішення №б.н. «               Порядок денний ІІ пленарне засідання 14 сесії»

Кількість переглядів: 106
Скликання: Восьме скликання
Сесія: Чотирнадцята сесія (ІІ пленарне засідання)
Тип документу: Рішення
Дата: 22.11.2021
Автор: Дем'янчук Уляна Тарасівна
Номер документу: б.н.
Назва документу:                Порядок денний ІІ пленарне засідання 14 сесії
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (0.14 МБ)

 

 

                                                      Порядок денний ІІ пленарне засідання 14 сесії

 

1.Про внесення змін у кількісний склад виконавчого комітету Золотопотіцької селищної ради

2.Про внесення змін у штатний розпис Скомороського ЗДО.

3.Про розгляд прогнозу бюджету Золотопотіцької селищної ради

на 2022-2024 роки

4. Про внесення змін до селищного бюджету

5.Про вилучення земельної ділянки у  громадянина Бернадинюка Степана Васильовича   площею 0,1700 га.

1.Вилучити земельну ділянку в громадянина Бернадинюка Степана Васильовича   площею 0,1700 га,   кадастровий номер 6121286600:02:001:1493, яка розташована в с. Соколів, вул. Підлісна,35

6. Про надання дозволу на виготовлення  технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки  в натурі ( на місцевості)  громадянину Скрипнику Роману Володимировичу, жителю с. Соколів,  з метою передачі її  у власність

1.Надати   дозвіл на виготовлення  технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок  в натурі ( на місцевості)  громадянину  Скрипнику Роману Володимировичу, з метою передачі її  у власність площею:

- 0,1700 га– для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка), кадастровий номер6121286600:02:001:1493, за алресою: с. Соколів, вул. Підлісна,35 .  

7.Про вилучення земельної ділянки у  громадянина Ролі Петра Віталійовича   площею 0,1400 га.

1.Вилучити земельну ділянку в громадянина Ролі Петра Віталійовича   площею 0,1400 га,    яка розташована в с. Рублин, вул. Шкільна

8. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність  Зінику Василю Миколайовичу, жителю с. Рублин

 1. Надати   дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянину Зінику Василю Миколайовичу  площею:

- 0, 1400 га – для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться за адресою: с. Рублин, вул. Шкільна.

9.Про вилучення земельної ділянки у  громадянина Дем?янчука Івана Петровича, жителя с. Сокілець  

1.Вилучити земельну ділянку в громадянинаДем?янчука Івана Петровича     площею:

  •  0,3070 га для ведення особистого селянського господарства, яка розташована в с. Сокілець, ур. «Коло Куриляка»

10. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність  Демянчук Уляні Іванівні, жительці с. Сокілецьв

 1. Надати   дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянці  Демянчук Уляні Іванівні  площею:

- 0, 17 га – для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться за адресою: с. Сокілець, ур. «Дубина»;

- 0,12 га – для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться за адресою: с.  Сокілець, ур. «Дубина»;

- 0,12 га – для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться за адресою: с.  Сокілець, ур. «Дубина»;

-0,31- га для ведення особистого селянського господарства, яка розташована в с. Сокілець, ур. «Коло Куриляка»

11. Про вилучення земельної ділянки у  громадянки Василишин Ганни Михайлівни   площею 0,1000 га.

1.Вилучити земельну ділянку в громадянки Василишин Ганни Михайлівни   площею 0,1000 га,    яка розташована в смт. Золотий Потік, ур. «Кушиківка».

12. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Василишину Михайлу Михайловичу, жителю смт. Золотий Потік

 1. Надати   дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянину Василишину Михайлу Михайловичу  площею:

- 0,2000 га – для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться за адресою: смт. Золотий Потік, ур. «Кушиківка».

13.Про вилучення земельної ділянки у  громадянина Стефанюка Бориса Богдановича, жителя с. Стінка.

1.Вилучити земельну ділянку в громадянина  Стефанюка Бориса Богдановича     площею:

  •  0,10 га для ведення особистого селянського господарства, яка розташована в с. Стінка, ур. «Біля сосни»

14. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянціСтефанюк Любові Михайлівні, жительці с. Стінка.

- 0, 20 га – для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться за адресою: с.

1.Надати   дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянці Стефанюк Любові Михайлівні площею:

- 0, 20 га – для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться за адресою: с. Стінка, ур. «Біля сосни»;

15.Про вилучення земельної ділянки у  громадянина Федоріва Степана Ярославовича, жителя с. Стінка.

1.Вилучити земельну ділянку в громадянина  Федоріва Степана Ярославовича     площею:

 0,1200 га для  індивідуального садівництва, яка розташована в с. Стінка, кадастровий номер 6121287800:02:001:1986

16.  Про надання дозволу на виготовлення  технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки  в натурі ( на місцевості) громадянину Дармограю Богдану Михайловичу, жителю с. Стінка, з метою передачі її  у власність.

1.Надати   дозвіл на виготовлення  технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок  в натурі ( на місцевості громадянину Дармограю Богдану Михайловичу з метою передачі її  у власність, площею:

  • 0,1200 га. – для  індивідуального садівництва за адресою: с. Стінка, кадастровий номер 6121287800:02:001:1986.

17. Про внесення змін в попереднє рішення про надання дозволу на виготовлення  технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки  в натурі ( на місцевості) 

1.Внести зміни в рішення №61 від 15.12.202020 року  ІІ сесії восьмого скликання Золотопотіцької селищної  ради і викласти  в такій редакції:

-надати  громадянину Гонтці Михайлу Михайловичу дозвілна    виготовлення  технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки  в натурі ( на місцевості)  з метою надання у власність площею:

-0,08 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і соруд, яка знаходиться за адресою смт. Золотий Потік, вул. Данила Галицького,37

-0,15 га для ведення особистого селянського господарства, яка знаходиться в ур. «Біля газовні» смт. Золотий Потік

18. Про внесення змін в попереднє рішення про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки у власність.

1.Внести зміни в рішення №766 від 26.07.2021 року  І пленарного засідання 12 сесії восьмого скликання  Золотопотіцької селищної  ради і викласти  в такій редакції:

-надати  громадянці Ненич Галині Михайлівні дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність площею:

-0,2194 га -для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і соруд, яка знаходиться за адресою с. Стінка, вул. Заглибока.

19.Про внесення змін в попереднє рішення про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки у власність.

1.Внести зміни в рішення №775 від 26.07.2021 року  І пленарного засідання 12 сесії восьмого скликання  Золотопотіцької селищної  ради і викласти  в такій редакції:

-надати  громадянці Ненич Марії Михайлівні дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність площею:

-0,2040 га -для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і соруд, яка знаходиться за адресою с. Стінка, вул. Заглибока.

20. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  в оренду ВАТ „Тернопільобленерго”площею 0,020 га,  для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії (ЗТП- 327), що розташована    за адресою:    с.  Стінка..

1.Надати   дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  в орендуВАТ „Тернопільобленерго”площею 0,020 га,  для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії (ЗТП-327), що розташована    за адресою:    с. Стінка..

21. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність  Ошовській Тетяні Ігорівні, жительці с. Стінка.

1.Надати   дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянці  Ошовській Тетяні Ігорівні  площею:

- 0, 12 га – для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться за адресою: с. Стінка, ур. «Біля цвинтаря».

22. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність  Федоращуку Михайлу Михайловичу, жителю с. Стінка.

1.Надати   дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянину Федоращуку Михайлу Михайловичу  площею:

- 0, 0446 га – для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться за адресою: с. Стінка,  вул. Колгоспна.

23. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність  Василику Івану Васильовичу, жителю с. Стінка.

1.Надати   дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянину Федоращуку Михайлу Михайловичу  площею:

- 0, 20 га – для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться за адресою: с. Стінка,  вул. Заглибока;

24. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянину Когутаничу Василю Дмитровичу, жителю  с. Возилів. 

1.Надати   дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність  громадянину  Когутаничу Василю Дмитровичу, жителю  с. Возилів,  площею:

- 0, 12 га – для  будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і соруд, яка знаходиться за адресою с. Возилів, вул. Лесі Українки.

 - 0, 32 га – для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться за адресою: с.  Возилів, вул. Лесі Українки.

- 0, 19 га – для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться за адресою: с. Возилів, ур. «За Чігром»;

25. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність  Денис Марії Михайлівні, жительці с. Скоморохи. 

 1. Надати   дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянці Денис Марії Михайлівні, жительці с. Скоморохи  площею:

- 0,25га. –для ведення особистого селянського господарства,  що знаходиться за адресою: с.Скоморохи, вул..Центральна;

-0,25га. –для ведення особистого селянського господарства,  що знаходиться за адресою: с.Скоморохи, ур. «Дирди»;

-0,10га. –для ведення особистого селянського господарства,  що знаходиться за адресою: с.Скоморохи, ур. «Підгайки»;

-0,15га. –для ведення особистого селянського господарства,  що знаходиться за адресою: с.Скоморохи, ур. «Підгайки»;

-0,25га. –для ведення особистого селянського господарства,  що знаходиться за адресою: с.Скоморохи, ур. «Могилки».

26. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянці Когутанич Валентині  Григорівні, жительці  с. Возилів. 

 1. Надати   дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність  громадянці  Когутанич Валентині  Григорівні  площею:

- 0,10 га – для  будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і соруд, яка знаходиться за адресою с. Возилів, вул. Лесі Українки, 19.

- 0,43 га – для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться за адресою: с.  Возилів, вул. Лесі Українки.

- 0,40 га – для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться за адресою: с. Возилів, ур. «Ковблюг»;

27.Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянину Гонтці Михайлу Михайловичу, жителю  смт. Золотий Потік.

1.  Надати   дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність  громадянину  Гонтці Михайлу Михайловичу  площею:

- 0, 0862 га –  для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться за адресою: смт.  Золотий Потік, вул. Данила Галицького .

 - 0, 0723 га – для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться за адресою: смт.  Золотий Потік, вул. Данила Галицького .

- 0, 1511 га – для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться за адресою: смт. Золотий Потік, ур. «Березина»;

28. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину  Гузовському Миколі Іваничу, жителю  с. Скоморохи . площею:

- 2.0 га – для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться за адресою: с. Скоморохи, ур.

29. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину  Лесюку Віталію Вікторовичу, жителю  с. Соколів, площею:

- 2.0 га – для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться за адресою: с. Соколів, ур „Окіп?.

30. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  громадянці Бучинській Марії Яківні, жительці с. Сокілець.

1.Надати   дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці Бучинській Марії Яківні площею:

 -0,21 га – для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться  за адресою: с. Сокілець, вул. Горішня;

-0,07 га – для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться  за адресою: с. Сокілець, вул. Горішня;

-0,12 га – для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться  за адресою: с. Сокілець,  ур. «Дубина»;

-0,23 га – для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться  за адресою: с. Сокілець,  ур. «Дубина»; ;

-0,19 га – для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться  за адресою: с. Сокілець, ур. «Дубина»;

31. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянину  Баранюку Михайлу Степановичу, жителю с.Русилів.

1.  Надати   дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянину  Баранюку Михайлу Степановичу, жителю с.Русилів, площею:

 0,3040 га – для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться за адресою:  с.Русилів, ур. «Фазенда»;

0,2960га – для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться за адресою:  с.Русилів, ур. «Фазенда»;

32. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці  Рожелюк Любові Василівні, жительці  с. Костільники площею:

- 2.0 га – для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться за адресою: с. Костільники, ур.»Федева»

33. Про надання дозволу на виготовлення  технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки  в натурі ( на місцевості) громадянину Бубніву Андрію Ярославовичу, жителю с. Сновидів.

1. Надати   дозвіл на виготовлення  технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок  в натурі ( на місцевості)громадянину Бубніву Андрію Ярославовичу  з метою передачі її  у власність площею:

  •  0,62 га. – для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за адресою: с. Сновидів;
  • 0,62 га. – для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за адресою: с. Сновидів.

34.  Про надання дозволу на виготовлення  технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки  в натурі ( на місцевості) громадянці Денис Марії Михайлівні, жительці с. Скоморохи, з метою передачі її  у власність.

1. Надати   дозвіл на виготовлення  технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок  в натурі ( на місцевості)  громадянці Денис Марії Михайлівні    з метою передачі її  у власність, площею:

 - 0,25 га - для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд(присадибна ділянка) за адресою: с.Скоморохи, вул..Центральна, 81.

35.Про надання дозволу на виготовлення  технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки  в натурі ( на місцевості) громадянинуПавлюку Ярославу Михайловичу, жителю с. Возилів, з метою передачі її  у власність.

1.Надати   дозвіл на виготовлення  технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок  в натурі ( на місцевості)громадянину Павлюку Ярославу Михайловичу з метою передачі її  у власність площею:

  •  0,62 га. – для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за адресою: с. Возилів.

36. Про надання дозволу на виготовлення  технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки  в натурі ( на місцевості) громадянціБубнів Наталії Михайлівні, жительці с. Стінка, з метою передачі її  у власність.

1.Надати   дозвіл на виготовлення  технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок  в натурі ( на місцевості громадянці Бубнів Наталії Михайлівні з метою передачі її  у власність, площею:

  •  0,20 га. – для ведення особистого селянського господарства за адресою: с. Стінка, ур. «Підберезина».

37. Про надання дозволу на виготовлення  технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки  в натурі ( на місцевості) громадянці Михайлюк Надії Василівні, жительці с. Стінка, з метою передачі її  у власність.

1.Надати   дозвіл на виготовлення  технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок  в натурі ( на місцевості громадянці Михайлюк Надії Василівні  з метою передачі її  у власність, площею:

  •  0,20 га. – для ведення особистого селянського господарства за адресою: с. Стінка, ур. «Підберезина».

38. Про надання дозволу на виготовлення  технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки  в натурі ( на місцевості) громадянціГнатківській Ользі Василівні, жительці с. Стінка, з метою передачі її  у власність.

1.Надати   дозвіл на виготовлення  технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок  в натурі ( на місцевості громадянці Гнатківській Ользі Василівні  з метою передачі її  у власність, площею:

  •  0,20 га. – для ведення особистого селянського господарства за адресою: с. Стінка, ур. «Підберезина»

39. Про надання дозволу на виготовлення  технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки  в натурі ( на місцевості) громадянину Сеніву Богдану Івановичу, жителю с. Соколів.

  1.Надати   дозвіл на виготовлення  технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок  в натурі ( на місцевості громадянину Сеніву Богдану Івановичу з метою передачі її  у власність, площею:

  •  0,25 га. – для  будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою: с. Соколів, вул. Нагірянка, 14;
  • 0,23 га. – для ведення особистого селянського господарства за адресою: с. Соколів, вул. Нагірянка

40. Про затвердження проекту  землеустрою громадянина Кавецького Андрія Михайловича,  жителя с. Скоморохи,  


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь